• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mondkapjes
Mondkapjes

Mondkapjes bedrukken


SInds de uitbraak van het coronavirus zie je steeds meer mensen met mondkapjes op.
Wij kunnen deze mondkapjes persoonlijk maken door ze te bedrukken met je eigen logo of een slogan.

Vanaf € 0,95 kunnen we al gepersonaliseerde mondkapjes bedrukken.
Wil je meer weten of wil je gratis een digitaal voorbeeld?  Laat het dan weten en wij kunnen een voorstel doen.

Producten

Mondkapjes als relatiegeschenk

Mondkapjes, die recent een onmisbaar element in ons dagelijks leven zijn geworden, bieden een unieke kans voor bedrijven om hun merk op een relevante en zorgzame manier te promoten. Als relatiegeschenk kunnen bedrukte mondkapjes een krachtig statement maken over de betrokkenheid van jouw bedrijf bij de gezondheid en het welzijn van zijn klanten en medewerkers.

Mondkapjes 

In een tijd waarin persoonlijke bescherming en gezondheidsbewustzijn centraal staan, kunnen bedrukte mondkapjes fungeren als een herinnering aan jouw bedrijf’s inzet voor veiligheid en verantwoordelijkheid.

Door het aanbieden van kwalitatief goede, comfortabele mondkapjes met een aantrekkelijk design, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Mondkapjes bedrukken bij zintuig 

De mogelijkheden voor het personaliseren van mondkapjes zijn bijna eindeloos, van subtiele logo's tot volledige, opvallende ontwerpen. Dit biedt jou de mogelijkheid om je merk op een creatieve en opvallende manier te presenteren.

Of het nu gaat om een eenvoudig logo aan de zijkant of een volledig aangepast design, een goed ontworpen mondkapje kan ervoor zorgen dat jouw merk positieve aandacht krijgt.

Daarnaast biedt het verspreiden van bedrukte mondkapjes als relatiegeschenk ook een praktisch voordeel. Mensen hebben vaak meerdere mondkapjes nodig, dus een extra exemplaar is altijd welkom. Dit zorgt ervoor dat jouw geschenk regelmatig gebruikt zal worden, waardoor jouw merk vaker in het openbaar zichtbaar is.

Milieuvriendelijke mondkapjes 

Tenslotte, door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen of herbruikbare opties, kan jouw bedrijf zijn toewijding aan duurzaamheid benadrukken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook de positieve perceptie van jouw merk versterken in de ogen van milieubewuste consumenten.

Kortom, het geven van bedrukte mondkapjes als relatiegeschenk is een doordachte manier om jouw merk te promoten en tegelijkertijd blijk te geven van jouw inzet voor de gezondheid en veiligheid van de mensen om je heen. Naast onze mondkapjes bieden wij ook andere health, beauty en fitness producten die je natuurlijk kan bedrukken met je eigen logo.