• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pins en speldjes
Pins en speldjes

Bedrukte pins en speldjes: perfect voor promotie en erkenning

Bij Zintuig vind je een breed assortiment aan speldjes, pins en buttons die je kunt laten personaliseren. Deze items zijn niet alleen herkenbare blikvangers voor de dragers, maar ook krachtige tools voor merkpromotie.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Veelzijdige toepassingen van bedrukte pins en speldjes

Of je ze nu inzet voor eenmalige evenementen of als beloning voor trouwe dienst, een speldje met je bedrijfslogo maakt echt het verschil. Ze zijn ideaal voor formele evenementen zoals conferenties, beurzen of zakelijke bijeenkomsten en vergroten de betrokkenheid bij je merk.

Beloningen en uniformiteit met pins en speldjes

Pins en speldjes zijn ook uitstekend geschikt als erkenning voor prestaties binnen je organisatie, wat ze een populair beloningsinstrument maakt. Ze kunnen deel uitmaken van uniformen, waardoor werknemers zich een met het bedrijf voelen en trots zijn om het logo te dragen.

Duurzaam en stijlvol

Bovendien zijn deze items duurzaam en dragen ze bij aan het verminderen van afval vanwege hun herbruikbaarheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, zodat je altijd een ontwerp vindt dat past bij je merkidentiteit.

Kies voor bedrukte pins en speldjes van zintuig

Kies voor bedrukte pins en speldjes van Zintuig om op subtiele, doch effectieve wijze je merk te promoten in uiteenlopende zakelijke contexten.