• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waaiers bedrukken
Waaiers bedrukken

Spaanse waaiers voor een frisse wind

Met Spaanse waaiers kunt u een frisse wind laten gaan door uw campagne. Deze unieke en handige geschenken kunt u bij Zintuig op het doek laten bedrukken. Bedrukt met uw logo of persoonlijke tekst zal dit geschenk een onvergetelijke indruk maken. Bekijk snel het aanbod hieronder en vindt de perfecte waaier voor uw relaties. 

Producten

Spaanse waaiers laten bedrukken als relatiegeschenken bij Zintuig!

Een origineel relatiegeschenk voor de zomer is een bedrukte Spaanse waaier. Dit komt door het unieke uiterlijk en het feit dat de waaier veel ruimte heeft voor de bedrukking.

De Spaanse waaier kan worden bedrukt voor bijvoorbeeld festivals, evenementen of als relatiegeschenk. 

De meeste Spaanse waaiers kunnen slechts worden bedrukt op de houder, maar bij Zintuig kunt u de waaier ook het doek laten bedrukken. U kunt zelfs uw foto’s laten drukken op het doek van de waaiers. 


Soorten waaiers om te bedrukken

De Spaanse waaier zijn er in veel verschillende kleuren en maten. De waaiers hebben een afmeting die varieert van 19cm tot 27cm. De waaiers zijn in alle kleuren leverbaar en kunnen fullcolour worden bedrukt. Wij hebben Spaanse waaiers met:

  • Opdruk op het doek
  • Een mooie sierlijke handgreep
  • Houten handgrepen in veel verschillende kleuren
  • Een grote houten handgreep
  • Waaiers met een semitransparant oppervlak

Bedrukken van de Spaanse waaiers

De waaiers worden bedrukt door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een oude techniek en is volledig waterbestendig en bestand tegen UV-licht hierdoor blijft het lang en mooi op de waaiers zitten. Door deze druktechniek te gebruiken kunnen wij uw Spaanse waaiers goedkoop bedrukken. Wij kunnen de Spaanse waaiers fullcolour bedrukken. Dit geeft mooie en kleurrijke waaiers voor uw relaties. De opdrukruimte bij de meest voorkomende druktechniek is het gehele doek van de waaier. Hierdoor zal uw logo altijd goed en duidelijk zichtbaar zijn. 

Het bepalen van de bedrukking op de Spaanse waaier is geheel aan u. Dit kan enkel een bedrijfsnaam en logo zijn maar ook een fullcolour afbeelding. 

Om de perfecte bedrukking te krijgen op uw Spaanse waaiers helpen onze grafische vormgevers u graag verder.