• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snijplanken
Snijplanken

Snijplanken bedrukken met je logo?

Op zoek naar coole, mooie en moderne snijplanken? Dan kunnen wij jou wens vervullen. Wij verkopen verschillende opdrukbare snijplanken. Als jij je idee stuurt, maken wij er gratis een digitaal voorbeeld.

Zodra je een artikel hebt gevonden, kunt je ons bereiken voor overige vragen. Wij verkopen ook leuke onderzetters en keukenaccessoires als relatiegeschenk. Neem gerust een kijkje. 

Producten

Een messenset als relatiegeschenk!

Een messenset is een zeer geschikt alternatief op de conventionele relatiegeschenken. Bijna iedereen gebruikt dagelijks messen bij de voorbereiding op de avondmaaltijd. De laatste jaren is gebleken dat een messenset een effectief relatiegeschenk is voor uw klant of medewerker. Op Zintuig vindt u een uitgebreide selectie messensets uit verschillende prijsklassen. Een eenvoudig messenblok t/m een exclusieve kaas geschenkenset! U vindt hier ongetwijfeld het perfecte geschenk voor uw relaties. 


Messensets bedrukken

De selectie messensets die u bij zintuig vindt, zijn te voorzien van uw logo, slogan of tekst middels een gravure of een opdruk. Enkele variante kunnen zelf op meerdere plekken bedrukt worden. Met de bedrukking kunt u ervoor zorgen dat uw klanten u niet meer vergeten. 


Eenvoudig bestellen 

Op Zintuig.nl kunt u gemakkelijk de gewenste messensets bestellen. u kunt eenvoudig de prijs berekene voor uw artikel inclusief bedrukking.