• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijn accessoires
Wijn accessoires

Wijnaccessoires bedrukken voor je relaties

Met deze wijnaccessoires zorg je ervoor dat je relaties optimaal kunnen genieten van hun wijn. 

Producten

Wijn accessoires voor uw relaties

Iedereen houdt wel eens van een wijntje op zijn tijd. Bij een goede wijn horen ook de juiste accessoires. Deze accessoires zorgen ervoor dat men optimaal kan genieten van hun heerlijke wijn. Bij Zintuig.nl hebben wij verschillende wijnaccessoires in ons assortiment die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk voor de wijndrinkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een complete wijnkoelkast, een mooie wijnkoeler voor het koel houden van de wijn op het terras, een schenktuit waarmee de wijn zonder druppelen in het glas geschonken kan worden of een wijnstopper om de wijn weer op te bergen in de koelkast. 


Wijn accessoires bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl kunnen alle wijnaccessoires volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Door de wijnaccessoires te bedrukken met uw logo of tekst, kunt u ervoor zorgen dat telkens als de mensen uw geschenk gebruiken, zij herinnerd worden aan u. U kunt de verschillende accessoires volledig laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst. U kunt de wijnaccessoires gemakkelijk bestellen vanaf de website van Zintuig.nl. U kunt de prijs berekenen voor het gewenste artikel met of zonder bedrukking. Heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact op. 


********************************************************************************************************************

Wijn accessoires als relatiegeschenk

Wijn accessoires zijn fantastische relatiegeschenken. Zintuig biedt u diverse wijn accessoires aan, zoals een wijnkoeler, wijnverpakkingen, kurkentrekkers en dergelijke. Genoeg keus!  U kunt ervoor kiezen of u uw relatiegeschenk onbedrukt of bedruk met uw logo wilt geven. Bekijk het aanbod!

 

Meer informatie over wijn accessoires

Wilt u meer informatie over wijn accessoires dan kunt u altijd contact opnemen met het team van Zintuig. Bel gerust naar +31 (0)35 69 56 000. Zji helpen u meer dan graag op uw zoektocht naar een geschikt relatiegeschenk!