• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stormparaplus
Stormparaplus

Laat storm- en windbestendige paraplu's bedrukken voor optimale bescherming

Wil je dat jouw relaties ook tijdens winderige dagen goed beschermd blijven? Overweeg dan storm- en windbestendige paraplu's te laten bedrukken. Bij Zintuig.nl kun je deze speciaal ontworpen paraplu's niet alleen voordelig laten personaliseren, maar ook in kleine oplages bestellen. Stuur ons jouw logo, wensen en voorkeuren, en wij zorgen voor een gratis digitaal ontwerp dat perfect aansluit bij jouw verwachtingen.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Biedt bescherming met een bedrukte paraplu

Zomerse dagen zijn heerlijk, maar kunnen soms verraderlijk zijn met plotselinge windvlagen of stormen. Met een bedrukte, storm- en windbestendige paraplu zorg je ervoor dat jouw relaties altijd voorbereid zijn op onverwachte weersomstandigheden. Bovendien zal jouw logo prominent zichtbaar zijn, elke keer dat de paraplu gebruikt wordt, wat zorgt voor een continue exposure van jouw merk op drukke stranden en in parken.

Ons aanbod van duurzame paraplu's

Wij bieden drie verschillende modellen storm- en windbestendige paraplu's aan, verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze paraplu's zijn speciaal ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen en gemakkelijk te hanteren, zodat ze ideaal zijn voor elk weertype. Kies uit een breed palet 

Eenvoudige en voordelige bedrukking

Kies jouw favoriete model en wij zorgen voor een hoogwaardige bedrukking met jouw logo of boodschap. De meest gebruikte druktechniek voor deze paraplu's is transferdruk, wat een duurzaam en helder resultaat garandeert. Wij bieden jou de mogelijkheid om de paraplu's in één of meerdere kleuren te bedrukken, waardoor je volledige creatieve vrijheid hebt over het ontwerp. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, sturen wij je een digitale drukproef. Pas nadat jij deze hebt goedgekeurd, starten wij met de productie.

Snelle levering, flexibele service

De levertijd voor bedrukte, storm- en windbestendige paraplu's bedraagt ongeveer 7 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Heb je de paraplu's eerder nodig? Laat het ons weten, en wij zullen proberen de planning aan te passen of samen met jou een alternatief te zoeken.

Kies voor een praktisch en stijlvol geschenk dat je relaties zal waarderen. Met bedrukte storm- en windbestendige paraplu's zorg je niet alleen voor bescherming tegen de elementen, maar ook voor een effectieve promotie van jouw merk.