• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Promotie caps
Promotie caps

Bedrukte promotie caps: leuk, kleurrijk en verrassend voordelig!

Petje op, petje af! Onze promotionele caps met jouw opdruk kunnen snel geleverd worden, direct uit voorraad en met een beste-prijs-garantie. Bij elke bedrukte cap krijg je altijd een gratis drukproef. Snel, goedkoop, kwalitatief en ervaren—wat wil je nog meer?


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte caps en petten kopen bij Zintuig

Caps en petten zijn al jaren een populaire manier om jouw logo zichtbaar te maken. Het is nu zelfs mogelijk om je petten volledig op maat te laten ontwerpen. Onze custom made caps kunnen helemaal naar jouw wens worden gestyled, waardoor elke bedrukte pet uniek is.

Gepersonaliseerde petten en caps zijn eenvoudig te ontwerpen en te bestellen. In slechts enkele minuten creëer je een ontwerp voor jouw sportteam of een custom made pet als promotioneel product voor een festival of evenement.

Een breed scala aan caps en petten

Petten zijn een echte mode accessoire geworden. Daarom bieden wij de populairste modellen aan. Je kunt een pet vinden in verschillende prijsklassen, van €1,60 per stuk tot aan €12,00 per stuk, met staffelkortingen die het alleen maar voordeliger maken. Onze petten en caps zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, maten en modellen.

Verschillende soorten caps en petten

Wij bieden veel verschillende soorten caps en petten in diverse stijlen, kleuren en maten. Zo hebben wij:

  • Baseball caps bedrukken
  • Trucker caps borduren
  • Snapback caps bedrukken
  • Kinderpetten borduren
  • Custom made caps

Caps en petten bedrukken

Je kunt de caps en petten om verschillende redenen laten bedrukken. Gebruik ze als promotieproduct of als onderdeel van de outfit van je sportteam. De caps en petten kunnen geborduurd of bedrukt worden met transferdruk. Borduren geeft een luxe uitstraling en is duurzaam, kleurvast en wasbestendig. Transferdruk is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen in meerdere kleuren en maakt het mogelijk om op ongewone plaatsen te drukken. Let op dat je niet dezelfde kleur voor de bedrukking kiest als de kleur van de pet zelf, om je logo goed te laten opvallen.

Bedrukte caps en petjes bij Zintuig

Vind bij Zintuig bedrukte caps en petjes, ideaal voor relatiegeschenken en promotionele doeleinden. Deze bedrukte petjes zijn geweldig om uit te delen tijdens beurzen of andere evenementen. Het is niet alleen leuk voor de klant, maar ook voordelig voor jou, aangezien zij reclame maken voor jouw bedrijf terwijl ze een leuk petje dragen!

Caps bedrukken was nog nooit zo eenvoudig

Het bedrukken van caps en petjes is simpel. Wij hebben alleen je logo nodig en je feedback op het eerste ontwerp. De petjes zijn beschikbaar in diverse kleuren en kunnen volledig naar jouw wensen worden bedrukt. Zo naderen we steeds meer het uiteindelijke resultaat, speciaal voor jou op maat gemaakt! Als je de perfecte pet hebt gevonden op onze website, kun je eenvoudig de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kun je met een paar klikken je bestelling plaatsen. Heb je liever telefonisch contact of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.