• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Producten

Pennen bedrukken voor jouw bedrijfspromotie? Kies dan de juiste pen!  

We zien en gebruiken ze dagelijks, we dragen ze bij ons in onze tas en koffer, we vinden ze bij een bank of hotel en we hebben er altijd een liggen op ons bureau. We hebben het natuurlijk over pennen. Pennen bedrukken is een ideaal marketing- en promotiemiddel.

Aanbod van verschillende bedrukte pennen

Voor veel mensen voldoet een pen al snel. Als je pennen wilt bedrukken, kan het soms lastig zijn om de juiste pen te vinden omdat het aanbod zeer groot is. Als er een correcte mix is van marketing en promotiepennen, dan is het gemakkelijk om goede resultaten te behalen met jouw promotiecampagne. Echter moeten er wel aan een aantal onderdelen worden voldaan. Eerst moet je jezelf de vragen stellen: wie is de doelgroep en hoe bereiken we hen? Het kiezen van de promotiepen is dus een weloverwogen keuze die moet aansluiten op de doelgroep. Voordat je begint met pennen bedrukken moet dit helder zijn zodat je niet de verkeerde pennen bedrukt.

Pennen bedrukken voor elke gelegenheid

Als je bijvoorbeeld aanwezig bent op een beurs, is het de bedoeling dat je herkenning creëert voor de bezoekers. De doelgroep die je op een beurs tegenkomt zijn voornamelijk nieuwe klanten. De juiste pen voor zo’n situatie is een pen die een boodschap overbrengt aan de nieuwe klanten. Een balpen zal hier een geschikte pen zijn. Deze pennen bedrukken is in deze situatie ideaal omdat zij jouw informatie meegeven. Deze pennen passen in elk budget en worden door vrijwel iedereen geaccepteerd als promotiegeschenk. Het aanbod in plastic pennen is heel groot. Zo vind je bij verschillende leveranciers al pennen voor een aantal cent per stuk maar ook een iets luxere balpen. Je kunt deze pennen bedrukken naar jouw wensen.

Pennen bedrukken als relatiegeschenk

Als je een pen wilt gebruiken als relatiegeschenk, dan kun je jouw relaties voorzien van een metalen pen. Een plastic pen kan ook gebruikt worden in deze situatie, maar een luxe metalen pen voegt waarschijnlijk net iets meer toe en geeft een luxere uitstraling. Ook zal deze pen waarschijnlijk meer aansluiten op jouw doelgroep. Voor deze pennen kun je nog een stap extra maken, en deze pennen bedrukken met de initialen van de ontvanger.

Wat dus van belang is, is dat je de juiste pen kiest die past bij jouw doelgroep. Er zijn echter situaties waarbij je jouw doelgroep niet gemakkelijk kunt bepalen. Wat kun je dan doen? Houd als basis in gedachten dat een pen een onderdeel is van jouw promotiecampagne. Bekijk wie de pen zal gebruiken, welk budget je hebt en vervolgens welk type pen hierbinnen past. Als deze vragen beantwoord zijn is het gemakkelijk om tot de juiste pen te komen en kun je de pennen bedrukken.