• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Non-woven draagtassen
Non-woven draagtassen

Non-woven draagtassen bedrukken

Wil je op een voordelige manier tassen laten bedrukken? Kies dan voor non-woven tassen. Deze kun je kostenefficiënt laten bedrukken met je eigen ontwerp. Non-woven draagtassen zijn het hele jaar door perfecte reclamedragers.

Daarnaast maken we gratis een proefdruk van jouw bedrukte tas. Selecteer gewoon een tas, upload je logo en wij regelen de rest!

Producten

Laat je non-woven draagtas voordelig en professioneel bedrukken bij Zintuig.nl!

Draagtassen zijn tegenwoordig overal te zien. Iedereen gebruikt ze, of het nu voor boodschappen is, het dragen van boeken, of om een dagje te winkelen. Als bedrijf mag je deze kans om op te vallen niet missen. Geef je relaties een bedrukte non-woven draagtas; een zeer betaalbare manier om je bedrijf zichtbaar te maken. Je geeft ze niet alleen iets bruikbaars, maar ook een product dat je bedrijf veel zichtbaarheid biedt.

Ontdek ons assortiment non-woven draagtassen die je goedkoop kunt laten bedrukken.

Al onze tassen zijn van hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en formaten, en groot in keuze. We helpen je graag de perfecte tas voor je relaties te vinden. Bovendien zijn onze non-woven tassen ecologisch en duurzaam, wat ze tot het ideale groene relatiegeschenk maakt, zeker als ze bedrukt zijn met jouw logo!

Je kunt de non-woven draagtassen geheel naar jouw wens laten ontwerpen.

Afhankelijk van het materiaal van de tas, je logo en jouw voorkeuren, kiezen we de beste druktechniek, zoals zeefdruk of transferdruk. Deze technieken zijn volledig watervast, zodat je logo of slogan ook na een regenbui goed zichtbaar blijft. De meest gebruikelijke opdrukruimte is 130 x 100 mm.a