• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zakmessen
Zakmessen

Zakmes graveren

Uw relaties verassen met een gegraveerd zakmes. Bekijk dan snel het aanbod aan verschillende zakmessen bij Zintuig.nl. Zakmessen kunnen gegraveerd of bedrukt worden aan de hand van uw wensen, zo zorgt u ervoor dat zij u nooit meer vergeten. 

Producten

Zakmessen bij Zintuig.nl

Een uniek geschenk, zo kan een zakmes omschreven worden. Bij bepaalde beroepen is het heel handig om tijdens de werkzaamheden een mes bij de hand te hebben. Hebben uw relaties tijdens hun werkzaamheden wel eens een mes nodig om bijvoorbeeld dozen te openen? Dan zijn zakmessen uitstekende relatiegeschenken voor uw relaties! Bij Zintuig.nl vindt u verschillende soorten zakmessen in het assortiment. Zo vindt u eenvoudige zakmessen met een enkel mes of een luxe zakmes met meerdere hulpmiddelen zoals een flesopener of een zaag. 

Zakmessen graveren en bestellen

De verschillende zakmessen in het assortiment van Zintuig.nl zijn in verschillende kleuren leverbaar. Wij vinden het belangrijk dat promotionele artikelen altijd bedrukt kunnen worden. Daarom kunt u het gehele assortiment zakmessen bij Zintuig.nl laten bedrukken. Door deze bedrukking kunt u ervoor zorgen dat u langer in de gedachte blijft van de ontvanger, al helemaal als zij dit zakmes dagelijks gebruiken voor hun werkzaamheden. De verschillende zakmessen kunnen vaak op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw logo doormiddel van een druk techniek op het zakmes te bedrukken of u kunt ervoor kiezen om het logo doormiddel van een lasergravering in de zakmes te graveren. Als u het perfecte zakmes gevonden heeft kunt u op de pagina eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een kaar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Zakmessen van Zintuig relatiegeschenken

Zakmessen bedrukken of graveren met uw logo of slogan. Zakmessen zijn gemakkelijk te produceren als relatiegeschenk en goed te voorzien van uw opdruk.

Het assortiment bestaat uit  luxe en eenvoudige zakmessen die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Zakmessen, ook wel pocketknives genoemd,  zijn uit voorraad leverbaar. Kijk gerust even in ons assortiment.

 

Zakmes graveren

Een zakmes kunt u bij ons laten graveren met uw eigen logo of opdruk. Het materiaal wordt met een laserstraal bewerkt en dit zorgt dat zelfs de kleinste details haarscherp worden afgebeeld. Dit kan zelfs op de kleinste oppervlaktes gedaan worden.  De gewenste opdruk wordt bewerkt in een grafisch programma.

De te graveren afbeelding wordt dan met de graveersoftware rechtstreeks uit het grafische programma naar de lasergraveermachine gestuurd.

Dit maakt het werken met de data gemakkelijk en het snel aanbrengen van wijzigingen in de afbeelding mogelijk. Bovendien helpt de positioneerfunctie van de lasersoftware ("nesting") bij het reduceren van materiaalverlies.

De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product. Uw logo of opdruk blijft dus super mooi op het zakmes te zien en dit zorgt ervoor dat uw relaties herinnerd worden aan uw bedrijf.

 

Redenen waarom een zakmes zo handig is en waarom het dus leuk is om het te geven als relatiegeschenk!

Ten eerste is het handig om een zakmes bij je te hebben is voor het openmaken van verpakkingen. U kunt het zakmes dan bijvoorbeeld gebruiken voor het openen van een envelop, plastic verpakkingen van eten of voor een verpakkingvan een pakketje die thuis wordt afgeleverd. Voor het openen van verpakkingen is een mes ideaal, soms nog makkelijker dan een schaar. Een Amerikaanse tandarts raadde aan om een zakmes bij te hebben, omdat veel mensen geneigd zijn om verpakkingen open te maken met de tanden. En dit is natuurlijk ergslecht voor je gebit.

Ook voor de kleine dingetjes kan een zakmes goed van pas komen. Een draadje van een kledingstuk dat los hangt, een label in uw T-shirt dat irriteert, een sticker verwijderen.

Ook is het handig om een zakmes bij noodgevallen. Je hoopt dit natuurlijk nooit mee te maken, maar als er dan ooit iets gebeurd kunt u iets betekenen. Als het bijvoorbeeld gaat om auto ongelukken, bent u misschien wel de eerste ter plaatse. Het doorsnijden van de gordel kan dan een verschil zijn tussen leven en dood voor de slachtoffer(s) van de crash.

Voor het bereiden van voedsel kan een zakmes ook goed van pas komen. Denk aan het schillen van een appel of gewoon het simpel doorsnijden van uw maaltijd. Het is dan toch makkelijker om een zakmes bij te hebben in plaats van zo’n groot mes. Die daarentegen ook lang niet zo scherp is als een zakmes.

 

De extra functies van een zakmes

Laten we niet vergeten dat er super veel zakmessen voorzien zijn van extra functies. De zakmessen zijn zo ook een blik- en flesopener, een schroevendraaier, kurkentrekker of een priem. Sommige zakmessen hebben zelfs een hoogtemeter, een klokje of een ingebouwde USB- stick!

 

Een zakmes als relatiegeschenk

Het geven van een zakmes als relatiegeschenk is erg origineel en het zal uw klanten of medewerkers vaak aan u laten denken. Niet alleen omdat u het zakmes kunt laten graveren met uw eigen logo of opdruk, maar ook omdat het ook uw relaties gaat opvallen hoe vaak een zakmes van pas komt en hoe handig deze eigenlijk wel niet is!

Geen redenen meer om er niet voor te kiezen om een zakmes cadeau te geven als relatiegeschenk. Zintuig geeft u de keus uit meer dan 40 super gave zakmessen. Bekijk ons assortiment hier. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Dan staat ons team voor u klaar om u te helpen!