• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zakmessen
Zakmessen

Zakmessen graveren bij Zintuig.nl

Verbaas je relaties met een persoonlijk gegraveerd zakmes. Bij Zintuig.nl vind je een uitgebreid assortiment aan zakmessen die je kunt laten graveren of bedrukken naar jouw wensen. Zo zorg je ervoor dat je onvergetelijk bent voor je relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontdek diverse zakmessen bij Zintuig.nl

Een zakmes is een uniek en praktisch geschenk, vooral in bepaalde beroepen waar een mes noodzakelijk is voor dagelijkse taken zoals het openen van dozen. Of je relaties nu tijdens hun werkzaamheden regelmatig een mes nodig hebben, of je hen gewoon een handig hulpmiddel wilt bieden, zakmessen zijn uitstekende relatiegeschenken. Bij Zintuig.nl vind je van eenvoudige modellen met een enkel mes tot luxe zakmessen met extra functies zoals een flesopener of zaag.

Personaliseer en bestel je zakmessen

Bij Zintuig.nl kun je zakmessen in diverse kleuren vinden en laten personaliseren. Wij geloven dat promotionele artikelen altijd een persoonlijke touch moeten hebben. Daarom kun je bij ons alle zakmessen laten bedrukken of graveren met je logo of een persoonlijke boodschap. Deze personalisatie zorgt ervoor dat de ontvanger jou en je bedrijf niet snel zal vergeten, zeker als ze het zakmes dagelijks gebruiken. Kies hoe je je logo wilt aanbrengen: via een druktechniek of door middel van een lasergravering.

Zakmessen van Zintuig relatiegeschenken

Bij Zintuig kun je zowel eenvoudige als luxe zakmessen vinden die in verschillende kleuren beschikbaar zijn en snel geleverd kunnen worden. Of je nu een praktisch relatiegeschenk zoekt of een premium geschenk wilt geven, onze zakmessen voldoen aan diverse behoeften.

Graveren van een zakmes

Graveer een zakmes met je eigen logo of ontwerp. Het graveren gebeurt met een laserstraal, wat zorgt voor haarscherpe details, zelfs op de kleinste oppervlaktes. De gravure is duurzaam en zal net zo lang meegaan als het product zelf. Dit maakt het zakmes niet alleen een nuttig tool, maar ook een langdurige herinnering aan jouw bedrijf.

De veelzijdigheid van een zakmes

Een zakmes is niet alleen handig voor het openen van verpakkingen of tijdens noodsituaties, maar ook voor alledaagse taken zoals het schillen van fruit of het snijden van een maaltijd. Bovendien zijn veel zakmessen uitgerust met extra functies zoals een schroevendraaier of kurkentrekker, wat ze nog nuttiger maakt.

Kies een zakmes als relatiegeschenk

Een zakmes als relatiegeschenk is niet alleen origineel, maar ook enorm praktisch. Het herinnert je klanten en medewerkers regelmatig aan jouw merk, vooral omdat ze zullen merken hoe vaak een zakmes van pas komt. Geef een zakmes cadeau en laat zien hoeveel je geeft om de praktische behoeften van je relaties.

Ontdek de meer dan 40 unieke zakmessen in ons assortiment en kies het perfecte model voor jouw relaties. Heb je vragen of heb je advies nodig? Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk.