• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Barbecue artikelen
Barbecue artikelen

Barbecue artikelen bedrukken met tekst of logo?

Bedrukte BBQ artikelen vindt u bij Zintuig.nl. Deze artikelen zijn uitstekend voor in de zomer en in de tuin. Wilt je te voren zien hoe de BBQ artikelen worden met je bedrijfslogo? Dat kan! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld zodat je zeker weet dat het eindresultaat er mooi uit ziet.

Producten

BBQ artikelen bedrukken met uw bedrijfslogo bij ZIntuig.nl

Iedereen gaat in de zomer wel eens barbecueën of het nu alleen met het gezin is of gezellig samen met de hele buurt. Om goed te kunnen barbecueën zijn er natuurlijk goede spullen nodig. U kunt uw relaties helpen aan het juiste materiaal om de BBQ compleet te maken. Door het bedrukken van BBQ benodigdheden zorgt u voor een subtiele manier van reclame en creëert u een positieve associatie voor uw bedrijf. 


De voordelen van barbecue artikelen bedrukken

  • U verrast uw relaties met een uniek cadeau en u profileert zelf ook nog van het geschenk
  • Het is een subtiele manier van reclame voor vele zomers
  • U hoeft maar weinig te investeren in uw promotiemateriaal, maar krijgt er wel hoogwaardige kwaliteit voor terug
  • U kunt zelf kiezen hoe uw promotieartikel wil laten bedrukken

Ons assortiment van BBQ artikelen

Speciaal voor u hebben wij een assortiment samengesteld met hoogwaardige artikelen die u allemaal geheel naar uw persoonlijke wens kan laten bedrukken. Ons assortiment bestaat uit de volgende artikelen:

BBQ accessoires laten bedrukken

Alle barbecueartikelen kunnen allemaal geheel naar uw wens worden bedrukt. U kunt er helemaal zelf voor kiezen of u uw bedrijfslogo, een boodschap of een slogan op de artikelen wil laten bedrukken. Door de barbecue artikelen te bedrukken zorgt u ervoor dat uw relaties uw bedrijf niet snel zullen vergeten. De verschillende artikelen worden op verschillende manieren bedrukt. Er worden verschillende drukmethodes gebruikt waardoor uw logo of boodschap perfect op het door u gekozen promotieartikel kan worden gedrukt. 

 

De mogelijkheden van BBQ artikelen bedrukken

Bij het bedrukken van BBQ artikelen om uw klanten of zakenrelaties te verrassen, heeft u vele mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen zelf kiezen welke afbeelding of welke tekst u op uw artikelen wil laten zetten, maar zijn er ook vele artikelen die u kunt laten bedrukken. Denk hierbij aan een koeltas voor de zomerse BBQ, maar ook een een picknickkleed dat gebruikt kan worden tijdens het barbecuen in het park. Wat voor product u ook aan wil schaffen voor uw bedrijf en hoe u dit product ook wil voorzien van een reclameboodschap: alles is mogelijk. 


Bekijk het grote aanbod producten voor BBQ artikelen bedrukken direct via www.zintuig.nl.


25-04-2018