• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Chocola bedrukken
Chocola bedrukken

chocolade bedrukken?

Ben jij opzoek naar een mooie chocoladeverpakking die misschien wel te maken heeft met het milieu? Dan kunnen we je helpen. Wil jij je chocoladeverpakking bedrukken met je eigen idee, stuur ons jou idee op en we maken er gratis werk van. Kies het artikel en vertel ons je wens.

Wij bedrukken ook andere eet en drink relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje. 

Producten

Het perfect relatiegeschenk, bedrukte chocoladeletters met jouw logo


De feestdagen staan voor de deur. Het is voor veel bedrijven moeilijk om ieder jaar weer een persoonlijk relatiegeschenk uit te kiezen. U wilt uw contacten tenslotte niet teleurstellen. Met een geschikt relatiecadeau laat u uw waardering blijken, wat belangrijk is voor de samenwerking met uw personeel en uw relaties in de toekomst.


Wat is er leuker dan uw personeel en relaties een heerlijke chocoladeletter te schenken, bedrukt met het logo van uw bedrijf. De chocoladeletters worden verpakt in een luxe verpakkingsdoos. U geeft een cadeau met een feestelijke uitstraling en maakt bovendien reclame voor uw bedrijf. De chocoladeletters zijn maatschappelijk verantwoord. De chocola is van de beste Belgische chocolade gemaakt en doet uw zintuigen prikkelen. U zult uw personeel en relaties een dienst bewijzen met dit persoonlijke en originele cadeau.

 

Ruime keuze aan bedrukte chocola


In de >> webshop zintuig.nl <<is er een ruime keuze aan chocolade.


Snelle levering


De chocola word snel geleverd. Je kunt zorgeloos de feestdagen ingaan en met een gerust hart gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Je hebt met dit originele relatiegeschenk twee vliegen in één slag geslagen. U bent gegarandeerd van tevreden relaties en personeel, u heeft op een buitengewone en originele manier reclame gemaakt voor jouw bedrijf. Niet te vergeten dat de chocola van heerlijke Belgische makelaardij in de eerste plaats heel erg lekker zijn. Je doet anderen en jezelf er een plezier mee. Wil je ook lekkere chocolade bestellen kijk dan gauw op hartenblik met 2 chocolade hartjes of op de bovengenoemde website.