• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Gereedschap
Gereedschap

Bedrukte rolmaat of een duimstok bedrukken? Gereedschap bedrukken met logo doe je bij Zintuig!

Wil je gereedschap bedrukken met tekst of logo? Ontdek hier een breed assortiment aan gereedschap dat je kunt personaliseren naar jouw wens. Wij bieden je een gratis digitaal voorbeeld met jouw logo, zodat je altijd een sterke indruk maakt op jouw relaties! Bekijk snel alle opties en kies het perfecte gereedschap voor jouw relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Gereedschap personaliseren als relatiegeschenk bij Zintuig

Ben je actief in de bouw of autobranche en wil je jouw merk effectief promoten? Doe dit dan met bedrukt gereedschap. Het gereedschap op deze pagina is niet alleen geschikt voor bouwwerkzaamheden, maar ook voor autowerkzaamheden. Kies voor gereedschap van hoge kwaliteit dat je als bouwbedrijf zelfs kunt doorverkopen met jouw merknaam erop gedrukt.

Verkoop bedrukt gereedschap

Je kunt verschillende gereedschapssets laten bedrukken en deze vervolgens doorverkopen. Dit is een slimme zet, want zo genereer je winst en bouw je tegelijkertijd aan je naamsbekendheid. Mensen die jouw bedrukte gereedschap gebruiken, dragen bij aan het vergroten van jouw naamsbekendheid door de combinatie van kwaliteit en merkzichtbaarheid. Overweeg ook om goedkopere gereedschapsets te bedrukken als promotiemateriaal. Voorbeelden van gereedschap dat hiervoor geschikt is, zijn:

  • Multitool zaklamp
  • Schroevendraaierset
  • Gereedschapsset

Kies je voor een bedrukte rolmaat of laat je liever een gereedschapskist bedrukken? 

Niet zeker over de prijs voor het bedrukken van jouw gereedschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden altijd een scherpe prijs. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Zo kun je prijzen van verschillende gereedschapsopties vergelijken en de beste keuze maken.

Zorg dat je opvalt met gepersonaliseerd gereedschap van Zintuig en geef jouw zakelijke relaties een relatiegeschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook blijvende indruk maakt!