• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Gereedschap
Gereedschap

Gereedschap bedrukken met tekst of logo?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende gereedschap artikelen. Al deze artikelen zijn te bedrukken aan de hand van uw wensen. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo! Met dit bedrukte gereedschap kan u altijd een goede indruk maken op uw relaties! bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt het perfecte gereedschap voor uw relaties. 

Producten

Gereedschap bedrukken als relatiegeschenk bij Zintuig

Als groot aannemersbedrijf of een ander bedrijf in de bouw wilt u natuurlijk uw merk zo goed mogelijk promoten en presenteren. U kunt ook in de autobranche op een unieke manier uw merk presenteren en dat doet u met auto gereedschap. Het gereedschap dat u op deze productpagina kunt u zowel gebruiken in de bouw als voor de auto. Het gaat hier op gereedschap van echte kwaliteit en als bouwbedrijf kunt u deze gereedschapsets ook doorverkopen met uw merknaam erop gedrukt. 

 

Bedrukt gereedschap voor uw verkoop

Er zijn verschillende gereedschapssets die u kunt laten bedrukken om vervolgens als bedrijf door te verkopen. Hiermee slaat u gelijk 2 vliegen in 1 klap, waarom? Omdat u zowel winst maakt op uw bedrukte gereedschapssets en u genereert naamsbekendheid doordat men met uw gereedschap rondloopt. Hierdoor zal u meer klanten genereren door kwaliteit en naamsbekendheid te combineren. U kunt echter ook het gereedschap bedrukken als promotiemateriaal. Hiervoor is het goedkope standaard gereedschap het handigst. Voorbeelden hiervan zijn o.a.:

  • Multitool zaklamp
  • Schroevendraaierset 
  • Gereedschapsset

 

Uw gereedschap vergelijken

U twijfelt over de prijs voor het bedrukken van het auto gereedschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meestal kunnen wij, mits u een goedkopere leverancier heeft gevonden, u verder helpen met scherpe prijzen. Een offerte is daarbij ook geheel vrijblijvend waardoor u nog helemaal nergens aan vast zit. U kunt op deze manier ook de prijs voor verschillende gereedschappen vergelijken en tot de juiste beslissing komen.