• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Speakers
Speakers

Bedruk speakers met je eigen logo

Iedereen geniet van zijn favoriete muziek, of dat nu via een koptelefoon of een speaker gebeurt. Op deze pagina ontdek je een breed scala aan koptelefoons en speakers die je helemaal naar wens kunt laten bedrukken. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten altijd aan jou denken wanneer ze naar hun favoriete tunes luisteren. Neem snel een kijkje en ontdek alle mogelijkheden!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Speakers als unieke relatiegeschenken

Muziek is een dagelijks genot voor velen, of dat nu thuis op de bank is of in de tuin met een speaker. Bij Zintuig.nl vind je een uitgebreid aanbod aan koptelefoons en speakers die je kunt personaliseren met je eigen logo of boodschap. Zo blijf je op de achtergrond aanwezig terwijl je klanten genieten van hun muziek. Ons assortiment varieert van budgetvriendelijke opties tot luxe modellen met geavanceerde functies.

Luidsprekers en speakers bedrukken

Alle speakers in ons assortiment kunnen bedrukt worden naar jouw voorkeur. Een logo op een speaker zorgt ervoor dat de gebruiker jou niet vergeet en regelmatig aan je denkt bij het luisteren naar muziek.

Eenvoudig en snel bestellen

Heb je de perfecte speaker of koptelefoon gevonden voor jouw relaties? Op onze productpagina kun je snel en makkelijk de kosten berekenen voor het gewenste aantal en de bedrukking. Daarna kun je met slechts een paar klikken je bestelling plaatsen. Wil je liever telefonisch bestellen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luidsprekers en koptelefoons: ideaal als relatiegeschenk

Of het nu voor je eigen medewerkers is of voor klanten, in ons brede assortiment vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Van luxe luidsprekers tot voordelige modellen met uitgebreide mogelijkheden, alles is mogelijk. Bekijk ons muzikale assortiment online en kies het perfecte relatiegeschenk.

Heb je vragen over luidsprekers, koptelefoons of het bestelproces? Ons deskundige team staat elke werkdag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale relatiegeschenk. Neem contact op via +31 (0)35 69 56 000.