• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Speakers
Speakers

Speakers bedrukken met je eigen logo

Iedereen luistert naar hun favoriete muziek met een mooie koptelefoon of speaker. Op deze pagina vindt u een overzicht aan verschillende koptelefoons en luidsprekers die u allemaal kunt bedrukken aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukking op de luidsprekers of koptelefoons kunt u ervoor zorgen dat als uw klanten naar hun muziek luisteren, ook nog aan u denken. Bekijk snel het volledig aanbod en ontdek de mogelijkheden. 

Producten

Speakers als relatiegeschenken

Tegenwoordig luistert iedereen regelmatig naar hun muziek. Lekker op de bank of in de tuin met uw koptelefoon of speaker en uw favoriete muziek op de achtergrond. Bij Zintuig.nl vindt u een overzicht aan verschillende koptelefoons en luidsprekers die u allemaal kunt bedrukken aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukking op de luidsprekers of koptelefoons kunt u ervoor zorgen dat als uw klanten naar hun muziek luisteren, ook nog aan u denken. Het assortiment luidsprekers en koptelefoons bij Zintuig.nl is uitgebreid en bestaat o.a. uit goedkopere en luxe luidsprekers en koptelefoons, en luidsprekers met uitgebreide mogelijkheden. 

 

Luidsprekers en speakers bedrukken

Alle luidsprekers en speakers in het assortiment van Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Met de bedrukking op de speakers zorgt u ervoor dat de gebruiker u niet meer zal vergeten en telkens aan u zal denken bij het luisteren van hun favoriete muziek. 

 

Gemakkelijk bestellen 

Als u de perfecte speaker of koptelefoon heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

26-04-2017

 

*****************************************************************************************************************

 

Luidsprekers en koptelefoons als relatiegeschenken

Bedrukte luidsprekers of koptelefoons bestellen voor uw eigen medewerkers? Het assortiment relatiegeschenken luidsprekers is uitgebreid en bestaat o.a. uit goedkope luxe luidsprekers, goedkope luidsprekers met uitgebreide mogelijkheden. Veel Luidsprekers kunnen bestelt worden. Bekijk het muzikale assortiment online.

 

Contact over luidsprekers en koptelefoons

Mocht u nog vragen hebben over het bestelproces of iets dergelijks. Neem dan gerust contact op met +31 (0)35 69 56 000. Elke werkdag is er een vakkundig telefoonteam aanwezig die u graag helpt bij uw zoektocht naar uw relatiegeschenk.