• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers met licht
Sleutelhangers met licht

Sleutelhangers met licht voor je relaties

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende sleutelhangers die voorzien zijn van een lampje. Met deze sleutelhangers zijn uw klanten en relaties altijd voorbereid voor een donkere situatie. Voorzien van uw bedrijfslogo of tekst vormen deze sleutelhangers een uitstekend relatiegeschenk. Bekijk hieronder snel het volledig aanbod van sleutelhangers met een lampje en vindt de perfecte sleutelhanger voor uw bedrijf. 

Producten

Sleutelhangers met lichtjes koopt u bij Zintuig relatiegeschenken

Zintuig heeft een enorm groot aanbod aan bedrukte sleutelhangers. In deze categorie vindt u bedrukte sleutelhangers met een lichtje. In al deze sleutelhangers zit een lampje of een lichtje verwerkt. Zo heeft u altijd wat achter de hand als het plotseling donker wordt. Deze bedrukte sleutelhangers worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld een concert, maar dienen ook uitstekend voor andere promotionele doeleinden.


Sleutelhanger bedrukken met uw eigen logo of tekst

Dat er op deze sleutelhangers een lampje zit, wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor bedrukking. Bedruk uw sleutelhanger met uw eigen logo of tekst. Bij verschillende sleutelhangers heeft u de keuze uit meerdere opdruktechnieken zoals een tampondruk of een lasergravering. De klant waardeert uw relatiegeschenk, terwijl ze uw bedrijf of tekst promoten! Deze sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Zo zit er voor iedereen wat tussen. ' Schijn een lichie' op uw relaties of werknemers met deze bedrukte lichtgevende sleutehangers. 


Eenvoudig bestellen

De sleutelhangers zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u de perfecte sleutelhanger heeft gevonden, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.