• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Classic tijdelijke tatoeages
Classic tijdelijke tatoeages

Ontdek klassieke tijdelijke tattoos

Verken ons uitgebreide assortiment van klassieke tijdelijke tattoos die je volledig naar wens kunt aanpassen en beschikbaar zijn in verschillende formaten. Neem snel een kijkje en vind de ideale klassieke tattoo voor jouw promotieactiviteiten.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kies voor klassieke tijdelijke tattoos!

Als je fan bent van klassieke tijdelijke tattoos, hebben we een ruime selectie voor je. Klaar met je tattoo? Geen zorgen! Onze klassieke tijdelijke tattoos zijn makkelijk afwasbaar, zodat jij zelf bepaalt hoe lang je ze draagt. Ze zijn een origineel relatiegeschenk, geschikt voor zowel jong als oud!

Volledig in full colour bedrukbaar

Je kunt onze tijdelijke tattoos en plakplaatjes volledig in full colour laten bedrukken. Dit is een leuke manier om je bedrijfslogo of slogan te tonen op je relatiegeschenken en om op te vallen met de nieuwste trend in marketing! Het bedrukken is simpel: jij ontwerpt het plaatje, stuurt het naar ons, en wij helpen je jouw relatiegeschenk op een persoonlijke manier te promoten. Onze tijdelijke tattoos voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Eenvoudig te bestellen

Heb je de perfecte tijdelijke tattoo gevonden voor jouw relaties? Dan kun je op onze pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Plaats je bestelling met slechts een paar klikken. Heb je liever persoonlijk contact of heb je nog vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.