• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Classic tijdelijke tatoeages
Classic tijdelijke tatoeages

Classic tijdelijke tattoos

Naast ons assortiment bijzondere tattoos vindt u hier een groot aanbod aan classic tijdelijke tatoeages. Deze kunt u aan de hand van uw wensen samenstellen, en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Bekijk hier snel het volledige aanbod en vindt de perfecte classic tatoeage voor uw promotie. 

Producten

De classic tijdelijke tattoo is er ook!

Natuurlijk is er voor de liefhebber ook de classic tijdelijke tattoo. Bent u uw tijdelijke tattoo zat? Geen probleem! De classic tijdelijke tattoo's kunt u er heel erg makkelijk afwassen. Zo heeft u zelf de keus hoe lang tijdelijk bij u is. De classic tijdelijke tattoo is een origineel relatiegeschenk. Goed voor jong en oud!

 

De tijdelijke tattoo kan full colour worden bedrukt

De tijdelijke tattoo en plakplaatjes kunnen full colour worden bedruk. Het is heel erg leuk om uw bedrijfslogo of slogan op uw relatiegeschenken te bedrukken. Dit is de nieuwe manier van marketing! Het bedrukken gaat heel erg simpel. U maakt het plaatje, stuurt het door naar Zintuig en vervolgens promoot u uw relatiegeschenk op uw persoonlijke manier. De tijdelijke tattoo's voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheids eisen. Als u de perfecte tijdelijke tatoeage heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.