• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Cocktail shakers - bar artikelen
Cocktail shakers - bar artikelen

Cocktail shaker bedrukken of graveren

Wil jij een leuke elegante Cocktail shaker met je eigen logo erop? dan kunnen wij je verder helpen. Stuur je idee naar ons toe en wij maken er gratis een digitaal voorbeeld van. Bij elke artikel kan jij je logo uploaden. Maak jij een artikel keuzen, dan zorgen wij voor de rest.

Naast onze bedrukbare of graveerbare cocktailshakers, bedrukken of graveren wij ook onderzetters en keukenapparatuur

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Cocktailshakers bij Zintuig.nl

Wilt je je relaties of personeel verrassen met een hip en uniek relatiegeschenk? Bekijk dan eens het aanbod cocktailshakers. Hier vind je losse cocktailshakers maar ook complete cocktailsets. Een cocktailshaker is een leuk geschenken voor de zomerse dagen. Je relaties kunnen met dit geschenk zelf een overheerlijke cocktails creëren. 

Bedruk je cocktailshaker

De cocktailshakers bij Zintuig.nl kunnen zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden. Voor de cocktailshakers zijn er verschillende opdrukken mogelijk. Je logo of boodschap kan in de cocktailshaker gegraveerd worden, of doormiddel van een druktechniek aangebracht worden op de cocktailshaker. Met een bedrukte cocktailshaker blijft je bedrijf in de gedachte van de klant. Een cocktailavond betekend altijd een gezellig tijd, je kan je bedrijf koppelen aan deze gedachten door de cocktailshaker te bedrukken met je eigen logo. Ook wordt een cocktailshaker vaak als decoratie in de kast geplaatst. 

Cocktailshakers bestellen

Als je de juiste cocktailshaker hebt gevonden, dan kan je deze eenvoudig bestellen bij Zintuig.nl. Op de website kan je eenvoudig berekenen wat de kosten van het product zullen zijn inclusief bedrukking. Verras je relaties op een bijzondere manier met een bedrukte cocktailshaker! 

Cocktailshakers zijn hip!

Cocktailshakers zijn hippe relatiegeschenken. Deze shakers kan je op meerdere manier bedrukken. Bekijk welke druktechniek het beste aansluit op je boodschap. Zo vergroot je je bereik en een groter bereik betekent meer positieve reacties op je relatiegeschenken. Cocktailshakers zijn top!

Meer informatie over cocktailshakers

Voor meer informatie over cocktailshakers kan je altijd contact opnemen met +31 (0)35 69 56 000. Het team van Zintuig staat elke dag paraat voor al je vragen over je relatiegeschenken of in dit geval de cocktailshaker!