• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Water & thee glazen
Water & thee glazen

Theeglazen graveren

Bij Zintuig.nl kunnen we prachtige theeglazen graveren met je logo of boodschap welke je hierop wenst. Gegraveerde theeglazen met je logo geven letterlijk en figuurlijk een onuitwisbare indruk.


We hebben een groot aanbod aan verschillende thee en waterglazen. Deze verschillende glazen kunnen aan de hand van jouw wensen bedrukt worden. Water en thee glazen zijn altijd handige geschenken voor thuis en op kantoor die altijd goed ontvangen worden. Bekijk hieronder snel ons complete aanbod en laat je verassen door de mogelijkheden.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een theeglas of longdrink bij Zintuig.nl

Warme dranken worden over het algemeen uit bekers gedronken. Toch drinken heel veel mensen thee liever uit een theeglas. Hieronder ziet u de selectie van theeglazen. Houdt u meer van water? Zintuig.nl vindt diversiteit belangrijk. Vandaar dat de longdrink niet mag ontbreken. Relatiegeschenken zijn er voor iedereen!

Een bedrukt theeglas of waterglas

Zintuig biedt u de mogelijkheid om uw theeglas of waterglas te bedrukken met een logo of afbeelding. Op die manier is uw relatiegeschenk uniek en persoonlijk. Twee kernwaarden die belangrijk zijn voor uw relatiegeschenken. Een bedrukt theeglas of waterglas is persoonlijker maar niet verplicht. Bedrukken is een optie. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

Gegraveerde theeglazen zijn een prachtig cadeau om te krijgen en een gravure zal nooit van het glas verdwijnen, hoe vaak je het ook in de vaatwasser doet of wast.

Gegraveerde theeglazen zijn een uniek en persoonlijk cadeau voor een echte theeliefhebbers! Theeglazen graveren kan voor veel verschillende gelegenheden een mooi cadeau of relatiegeschenk zijn, denk hierbij aan een verjaardag, housewarming of als Moederdag cadeau! Ook kan je het gebruiken voor je bedrijf als giveaway aan je klanten, dan wordt je merk mooi gelinkt aan het thee geniet moment. Dit geeft je merk een positieve boost. Theeglazen graveren kunnen we op veel verschillende theeglazen, perfect voor gezellige dagen met je beste vriend of vriendin of genieten van thee drinken uit een mooi glas op je werkplek!

Je kan de theeglazen in een paar eenvoudige stappen bestellen met je eigen ontwerp via onze site. Kies een theeglas welke je mooi vind, kies het aantal en kies de optie gravure, dan upload je het logo of de tekst die je wenst en dan maken wij een mooi grafisch voorstel voor je. Dan zie je exact hoe het eruit komt te zien. Als de theeglazen graveren naar wens is en je geeft akkoord dan kunnen we binnen enkele dagen de theeglazen toe sturen. De theeglazen met gravure zijn vaatwasmachinebestendig en gaan jaren mee! Alle glazen zijn veilig verpakt voor verzending en worden geleverd in stevige dozen.

Als je meer informatie wenst of een ​​bepaald project wil bespreken, bel ons dan gerust en we zullen graag je vragen beantwoorden. Je kan ons bereiken via de website Zintuig.nl of via 035-6956000. Klantenservice is super belangrijk voor en ons team zit klaar om je vragen te beantwoorden!