• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Glazen kerstballen bedrukken
Glazen kerstballen bedrukken

 Glazen kerstballen laten bedrukken bij Zintuig!

Het bedrukken van glazen kerstballen kan makkelijk en snel. Stuur uw logo en wensen op naar sales@zintuig.nl en wij maken voor u een voorstel en helpen u verder!

Producten

Geef uw relaties een uniek geschenk rond de feestdagen en geef bedrukte glazen kerstballen!

Het is altijd lastig om rond de feestdagen weer een uniek geschenk te geven aan uw relaties. Bijna ieder bedrijf geeft zijn relaties pakketten met wat lekkers erin of kleine spulletjes. Wees uniek en verras uw relaties met een gepersonaliseerde kerstbal. Maar niet alleen voor uw relaties is een bedrukte kertsbal een leuk geschenk, maar uw eigen kerstboom op het kantoor of in het winkelpand heeft ook versiering nodig. Door de gepersonaliseerde kerstballen valt uw kerstboom extra goed op tussen alle andere kerstbomen in de straat. 

 

De glazen kerstballen die u kunt bedrukken

De kerstballen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. De maten zijn tussen de 6cm en de 10cm. De meest voorkomende kleuren van de glazen kerstballen zijn rood, zilver en goud. Maar natuurlijk zijn er veel meer kleuren leverbaar. De glazen kerstballen zijn wel breekbaar maar hebben een veel luxere uitstraling dan bijvoorbeeld plastic kerstballen. Wij bieden niet verschillende modellen aan in ons assortiment om de keuze voor u makkelijk te houden. 

 

Levering van de kerstballen

U kunt zelf aangeven hoe u de kerstballen verzonden wilt hebben. De manieren waarop de glazen kerstballen verzonden kunnen worden zijn:

  • Per stuk in een doosje of tube
  • Per 2, 4 of 6 in een doosje

De levertijd van de bedrukte kerstballen is ongeveer 2 weken  na goedkeuring van de digitale drukproef. De levertijd van onbedrukte kerstballen is ongeveer 5 werkdagen. 

 

Glazen kerstballen bedrukken

U kunt de kerstballen geheel naar eigen wens personaliseren waardoor u een persoonlijke kerstbal krijgt geleverd. De glazen kerstballen kunnen geheel rondom worden bedrukt. Wat u op de kerstballen bedrukt wil hebben bepaald u helemaal zelf. U kunt zo creatief zijn als u wilt met het ontwerpen kerstballen. Alles wat u kunt bedenken kunt u op de kerstbal laten bedrukken Of u de glazen kerstballen wil bedrukken met foto, tekst of met namen het is allemaal mogelijk. Het is wel van belang dat u duidelijk doorgeeft wat u precies wl bedrukken. Het bedrukken van de kerstballen begint pas als wij van u een akkoord hebben op de digitale drukproef. Met de digitale drukproef kunt u precies zien hoe en waar de kerstbal wordt bedrukt. De positie en de grootte van de opdruk worden allemaal duidelijk aangegeven in de drukproef.