• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic sleutelhangers
Plastic sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken 

In het assortiment hieronder vind je een overzicht van verschillende sleutelhangers die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van je wensen. Naast de standaard sleutelhangers vind je hier ook verschillende sleutelhangers met specifieke functies. Denk hierbij aan een flesopener, schoonmaakdoekje of een waterpas. Bekijk hieronder het volledig aanbod en vindt de perfecte sleutelhanger voor je relaties. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Sleutelhangers koop je bij Zintuig relatiegeschenken

Bij Zintuig is er voor iedereen een uniek op maat gemaakte sleutelhanger. In het assortiment vindt je ruim 100 verschillende soorten plastic sleutelhangers. In deze categorie vindt je allemaal leuke sleutelhangers met ieder een bepaalde eigenschap. Zo is er een sleutelhanger met een flesopener, een sleutelhanger met een schoonmaakdoekje, met een waterpas of een veiligheidsvestje. Kortom voor ieder wat wils!


Plastic sleutelhangers bedrukken met je eigen logo of tekst

Wij vinden het belangrijk dat jij je logo of tekst op de plastic sleutelhanger kan bedrukken. Er zijn verschillende soorten opdruk methode. Zo kun je bij verschillende sleutelhangers kiezen uit een tampondruk of een lasergravering. De plastic sleutelhanger is een voordelig en goedkoop promotiemiddel om je klanten te bereiken. Naast elke sleutelhanger zie je de kleuren waarin het product kan worden geleverd.


Eenvoudig bestellen

De sleutelhangers zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als je de perfecte sleutelhanger hebt gevonden, dan kun je op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.