• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Champagne met eigen etiket
Champagne met eigen etiket

Champagne met eigen etiket

Er bestaat geen feestelijker drankje dan champagne. Elke viering of speciaal moment maakt een fles champagne nog specialer, als er een fles champagne open gemaakt wordt dan weet je dat het een heel speciaal moment is!

Je kan deze momenten nog specialer maken door een champagne met eigen etiket te geven. De etiketten zijn full colour te bedrukken en geheel volgens je eigen design te leveren. Champagne met eigen etiket is ook al vanaf kleine aantallen te leveren en zo maak je elk feest compleet!

Producten

Gepersonaliseerde champagne en prosecco bij Zintuig

Gepersonaliseerde champagne flessen en gepersonaliseerde prosecco flessen zijn uniek relatiegeschenk met bubbels. Vier jou feest met persoonlijke bubbels. 
Wij hebben voor elke feestelijke gelegenheid de bubbels voor je klaar staan. Verras je relaties met champagne of prosecco met een gepersonaliseerd etiket. 

Assortiment champagne en prosecco

Speciaal voor jou hebben wij de beste champagne en prosecco geselecteerd. Onze selectie bestaat uit de volgende champagnes en prosecco’s:

  • Prosecco Spumante met eigen etiket
  • Cava Brut Bordeaux met eigen etiket
  • Champagne Brut met eigen etiket

De flessen hebben een inhoud van 750ml. 

Etiketten bedrukken met eigen logo

De etiketten zijn in verschillende ontwerpen beschikbaar, op deze manier kun je altijd een etiket vinden die bij jou bedrijf of gelegenheid past. 
De etiketten worden geprint met de full colour techniek, met deze manier van printen worden de etiketten bijna altijd full colour geprint en zijn de kleuren van je logo perfect. 
De achterzijde van de fles is voorzien van de wettelijke gegevens zoals de inhoud en het alcoholpercentage. Het etiket aan de voorzijde van de flessen is gehaal te personaliseren in jou eigen stijl. De meest voorkomende opdrukruimte op de etiketten is 102mm x 76mm. De levering van de wijnen gaan in veelvouden van 12 stuks. 

Ontwerp

Je kan ons jou logo of idee die je ervoor hebt toesturen en dan maken we geheel kosteloos een prachtig voorstel van champagne met eigen etiket. Dit geheel in stijl van wijnetiketten of hoe u het wenst. Ook kun je champagne met eigen etiket geheel zelf ontwerpen. We sturen je een template toe en daarin kun je een eigen ontwerp toesturen en dan zorgen wij dat het op de champagnefles komt. Je kunt ook uit andere feestbubbels kiezen want we leveren ook prosecco met eigen etiket of cava met eigen etiket.

Speciaal cadeau

Er is zelfs een mogelijkheid om het schenken van een champagne met eigen etiket nog specialer te maken en dat is per fles het etiket te personaliseren met de naam van de ontvanger. Elke fles kun je dan de naam geven van degene die deze ontvangt. Een prachtig cadeau om te geven!

Levertijd

De lijnen zijn heel kort wat betreft de etiketten bedrukken van zowel normale als kleine flesjes champagne met eigen etiket. We kunnen binnen enkele dagen jou bestelling bij je leveren, mits voorradig uiteraard. De levertijden zijn dus heel kort! Graag vertellen we je alle mogelijkheden en adviseren we je over champagne met eigen etiket of andere relatiegeschenken. Onze binnendienst zit klaar voor je en helpt je graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op via 035-695600 of via onze website Zintuig.nl.