• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic bekers
Plastic bekers

Plastic bekers bedrukken

Plastic bekers bedrukken met uw eigen bedrukking? Wij hebben diverse plastic bekers welke wij voor u kunnen voorzien van uw logo. U kunt deze mokken uitdelen aan uw medewerkers, klanten of andere relaties.
Deze plastic bekers zijn ideale geschenken voor uw relaties of personeel. Zij worden hierdoor herinnerd aan uw bedrijf.

 

Plastic bekers zijn ideale promotie artikelen voor tijdens een festival of een feest. Bedrukt met uw logo zal uw bedrijf zeker opvallen. Bekijk snel hieronder het aanbod plastic bekers bij Zintuig.nl die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. 

Producten

Plastic bekers van Zintuig relatiegeschenken

Plastic bekers zijn uitermate geschikt voor tijdens een festival of een feest. In deze categorie kunt u kiezen uit meerdere plastic bekers. De plastic bekers zijn er in verschillende vormen en maten. Zo vindt u een bierglas, plastic bekers of iets anders. Met andere woorden: genoeg promotiegeschenken! 

 

Maak uw plastic beker persoonlijker!

Maak uw plastic beker persoonlijker door middel van een opdruk. Bedruk uw plastic beker met een tekst of een logo van uw bedrijf. Verklein de afstand tussen uw bedrijf en uw relatie. Op die manier zal uw relatie eerder een beroep op uw bedrijf doen dan op uw concurrent. Plastic bekers zijn een klein hulpmiddel in dat proces, maar hebben een groot bereik. Denk maar eens aan een festival waar de glazen ook bedrukt zijn. Op de pagina kunt u eenvoudig bereken wat de kosten zijn voor de beker naar keus bij het gewenste aantal, met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u binnen een paar klikken de bekers bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.