• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Peper- en zoutstellen
Peper- en zoutstellen

Peper en zoutstel bedrukken met je logo?


Peper en zoutstel bedrukken als relatiegeschenk!

Bijna iedereen in Nederland gebruikt een peper een zoutstel tijdens de avondmaaltijd. Speel in op de behoeften van je doelgroep. Geef je relaties een peper en zoutstel als relatiegeschenk en zorg dat het eten altijd op smaak is.


Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Peper en zoutstel voor je relaties

Bijna iedereen heeft het wel in de keuken staan, een peper en zoutstel. Het wordt regelmatig op de tafel gezet tijdens het eten om net wat extra smaak toe te voegen. Je kan je relaties voorzien in deze behoefde door hun een mooi peper en zoutstel te schenken. Bij Zintuig hebben wij verschillende modellen peper en zoutstellen. Zo hebben wij een bamboe, een RVS molen of een set in de vorm van een set eieren. Daarnaast vind je ook de combi molen waar zowel peper als zout inzet, of de elektrische molen die met een druk op de knop de peper of zout maalt. 

 

Bedrukking op de molen

Bij Zintuig.nl kan je de verschillende peper en zoutstellen bedrukken aan de hand van je wensen. Je kan bij de verschillende modelen bedrukken op verschillende manieren. Zo kan je ze laten bedrukken met een standaard opdruk methode, of je kan ervoor kiezen om de RVS modellen te bedrukken met een luxere gravering. 


Eenvoudig bestellen

De peper of zoutmolen bestel je eenvoudig op de website van Zintuig.nl. Je kan op de website gemakkelijk de kosten van het peper en zoutstel berekenen met of zonder bedrukking. Als je nog vragen hebt of advies wilt kan je altijd contact met ons opnemen. Meer informatie over peper en zoutstellen

Een peper- en zoutstel bedrukt of gegraveerd met je logo, tekst of slogan. Peper- en zoutstellen in plastic of in metaal uitgevoerd, ook leverbaar in combinatie met een volledige set (azijn/olie). Bekijk het assortiment en vraag een offerte aan. Direct bestellen kan natuurlijk ook!