• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fietslampjes
Fietslampjes

Fietslampjes bedrukken met tekst of logo?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende fietsartikelen. Het perfecte geschenk voor in dit fietsland! Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld zodat u zeker weet dat de afdruk er goed uit ziet.

Producten

Fietslampje bedrukken

Bij Zintuig is het mogelijk om fietslampjes te bedrukken. Deze kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of opdruk. Zo worden uw medewerkers, klanten of misschien kinderen van uw school dagelijks herinnerd aan uw bedrijf! Met dit relatiegeschenk zorgt u ervoor dat zij gezien worden en veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.


Veilig in het vekeer met een fietslampje

Voor bestuurders in het verkeer is het vaak erg moeilijk om fietsers te zien. Zonder verlichting zien automobilisten je in het donker laat of helemaal niet. Als een auto 50 km/u rijdt, heeft hij gemiddeld 26 meter nodig om te stoppen. Met fietsverlichting val je al vanaf 100 meter op en hoe eerder de automobilist je ziet, hoe langer hij de tijd heeft om te kunnen remmen.
Het is niet alleen belangrijk om gezien te worden, maar het is ook nog eens wettelijk verplicht. Een boete voor het rijden zonder een deugdelijke verlichting is €60 (ex €9 administratiekosten)
Voor het rijden met een verkeerde kleur of een lamp die niet goed werkt, kan ook een boete geriskeerd worden. Een fiets moet een wit (of gele) lamp vóór hebben en een rode lamp achter.


Gebruiksgemak

Iedereen is in staat om een fietslampje te bevestigen op een fiets. Dit gaat namelijk super makkelijk! Daarbij is het fietslampje klein en licht en dus super makkelijk om mee te nemen.


Een leuk geschenk voor als de kinderen weer naar school mogen

Een bedrukt fietslampje is super leuk om te geven als geschenk aan kinderen van uw school wanneer de kinderen weer naar school toe mogen. U maakt de kinderen blij met een geschenk en u zorgt er ook nog eens voor dat de kinderen gezien worden in het verkeer en dus veilig over straat kunnen! De ouders van de kinderen zullen er ook erg blij mee zijn. Het fietslampje is in deze tijd extra handig omdat het deze tijd van het jaar al snel donker is buiten. Laat de kinderen met een gerust hart terug fietsen naar huis!

Kortom, een fietslampje is altijd handig en super leuk om te krijgen!
Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Ons team staat voor u klaar! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0356956000 of via het e-mailadres sales@zintuig.nl.