• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fietslampjes
Fietslampjes

Bedrukte fietslampjes met uw logo voor optimale zichtbaarheid

Ontdek ons uitgebreide assortiment fietsartikelen, ideaal voor promotie in ons fietsminnende land! U kunt vooraf een gratis digitaal voorbeeld aanvragen om er zeker van te zijn dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukken van fietslampjes

Bij Zintuig kunt u fietslampjes laten bedrukken met uw eigen logo of een unieke opdruk. Dit is niet alleen een praktisch relatiegeschenk voor uw medewerkers en klanten, maar het verhoogt ook de veiligheid in het verkeer door betere zichtbaarheid.

Veiligheid in het verkeer

Goede verlichting is cruciaal voor fietsers, vooral in het donker. Fietsers zonder licht zijn voor automobilisten moeilijk zichtbaar, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Met bedrukte fietslampjes wordt de zichtbaarheid vanaf grote afstand vergroot, waardoor automobilisten meer tijd hebben om te reageren. Daarnaast voldoet u met een correct verlichte fiets aan de wettelijke eisen, wat boetes voorkomt.

Gebruiksgemak

Fietslampjes zijn eenvoudig te monteren en door hun compacte formaat makkelijk mee te nemen. Ze zijn ideaal voor iedereen die deelneemt aan het verkeer.

Een attent geschenk voor schoolgaande kinderen

Bedrukte fietslampjes zijn ook een uitstekend geschenk voor schoolgaande kinderen, vooral bij de start van het schooljaar of na vakanties. Het vergroot niet alleen hun veiligheid in het verkeer, maar toont ook zorg en aandacht vanuit uw organisatie. Ouders zullen dit gebaar zeker waarderen, vooral in de donkere maanden van het jaar.

Bent u geïnteresseerd in bedrukte fietslampjes of heeft u advies nodig? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via 0356956000 of sales@zintuig.nl voor persoonlijk advies en een offerte op maat.