• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Katoenen tassen
Katoenen tassen

Katoenen tassen bedrukken

Reclame maken voor ons bedrijf of onze diensten willen we allemaal. Het liefst zo veel mogelijk, zo effectief mogelijk en als het even kan ook nog voor een betaalbare prijs. Draagtassen met je eigen bedrukking zijn hier ideaal voor. Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende katoenen tassen die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van je wensen. Bekijk snel het aanbod en vindt de perfecte draagtas voor jouw promotie. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte tassen zijn een doeltreffend reclamemiddel

Katoenen draagtassen zijn een effectief reclamemiddel voor je bedrijf. De katoenen draagtassen zijn goed voor het milieu waardoor jij je bedrijf groen kan vertegenwoordigen. Je relaties zullen blij zijn met de bedrukte draagtas. Het is een handig en effectief middel voor je promotie. Bijna iedereen heeft een eigen tas bij zich met winkelen of bij het doen van de dagelijkse boodschappen. Dit komt doordat de winkels tegenwoordig geen gratis tasjes meer weggeven aan de klanten. Door hierop in te spelen met je bedrijf zorg je ervoor dat je bedrijf regelmatig onder de aandacht komt bij je potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je relaties niet meer onhandig de boodschappen in hun handen hoeven te dragen en je relaties zorgen ervoor dat je meer naamsbekendheid creëert. 

Onze collectie draagtassen

Wij hebben een uitgebreide collectie aan draagtassen. Al onze draagtassen zijn geselecteerd op de kwaliteit en de stevigheid van de tas. Je vindt bij ons katoenen draagtassen in verschillende prijsklasse waardoor er altijd een draagtas binnen je marketingbudget past. Wij hebben draagtassen in verschillende kleuren en modellen. Alle katoenen zijn te bedrukken met je bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Een aantal tassen die wij voor je hebben geselecteerd zijn:

  • Jute boodschappentassen
  • Katoenen boodschappentassen
  • Opvouwbare katoenentassen
  • Katoenentassen voor kinderen
  • Katoenen draagtassen
  • Ecru rugzakken

De draagtassen zijn ook leverbaar in kleine oplages. Doordat wij werken met staffelkortingen kan het uiteindelijk alleen maar voordeliger worden. 

Het laten bedrukken van je draagtas

Al onze draagtassen kunnen worden bedrukt. Het bedrukken van je bedrijfslogo of persoonlijke boodschap hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen voor jou de draagtassen goedkoop bedrukken. De meest voorkomende druktechniek die wij gebruiken voor de tassen zijn, Zeefdruk en Transferdruk. Door het gebruik van deze druktechnieken kunnen wij in zowel een enkele kleur als in meerdere kleuren bedrukken en weet je zeker dat je bedrukking perfect op de tas komt te staan. Als je wilt weten hoe de bedrukking op de tas komt te staan is dat geen probleem. Je ontvangt na je bestelling binnen 24 uur een digitale drukproef van ons. Hierop staat je tas afgebeeld met de bedrukking in kleur en op schaal. Als je nog wat wilt wijzigen aan de bedrukking is dat ook geen probleem. De drukkerij krijgt past het startsein als je akkoord bent met de digitale drukproef. 

Snelle levering van je bedrukte draagtas

Op het moment dat je akkoord bent met de drukproef starten wij met het bedrukken en dan kunt u binnen 4 – 7 werkdagen je tassen al verwachten. De levertijd voor de onbedrukte draagtassen is binnen 1 – 3 werkdagen. Heb je spoed met de levering? Wij kunnen bijna altijd sneller leveren, als jij je deadline aan ons doorgeeft proberen wij  de planning aan te passen. Kan de planning niet worden aangepast zoeken wij samen met je naar een ander alternatief. 

Draagtassen bedrukken

Reclame maken voor ons bedrijf of onze diensten willen we allemaal. Het liefst zo veel mogelijk, zo effectief mogelijk en als het even kan ook nog voor een betaalbare prijs. Hiervoor heb je natuurlijk een aantal mogelijkheden. Adverteren is er één, maar daar hangt meestal een aardig prijskaartje aan. Het is wel belangrijk dat je bedrijf en/of je logo herkenbaar wordt. Dat gebeurd als mensen je bedrijfsnaam of logo regelmatig voorbij zien komen, een visuele reclame is nu eenmaal een effectieve manier van reclame maken. Artikelen bedrukken met je bedrijfsnaam is hiervoor een goede optie en dan het liefst met een artikel wat door de gebruiker hiervan onder de aandacht wordt gebracht.

Draagtassen zijn in trek

Draagtassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam is een goed voorbeeld van een doeltreffende reclame. Diegene aan wie je de tas uitdeelt, zal hier waarschijnlijk met regelmaat gebruik van gaan maken en iedere keer weer opnieuw je bedrijf onder de aandacht brengen. Zeker nu de plastic tassen in de winkel geen vanzelfsprekendheid meer zijn, wordt er vaak voor andere opties gekozen door het winkelend publiek. Het is dan ook logisch dat als je bedrijf voorziet in een aantrekkelijke en praktische draagtas, deze tassen vaker gebruikt gaan worden.

Met spoed tassen bedrukken

Als je kiest voor draagtassen bedrukken, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt jute tassen laten bedrukken  of bijvoorbeeld een katoenen shopper. Misschien wil je voor een speciale gelegenheid katoentassen bedrukken met spoed? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, zodat je het promotiemiddel nog voor een bepaald evenement of activiteit in huis heeft. 

Een uitgebreide collectie

Het lastigste is misschien nog wel het kiezen van een type tas. Je hebt namelijk de keuze uit een uitgebreide collectie tassen. Afhankelijk van het doel van de tas, kun je een keuze maken die overeenstemt met je voorkeur. Vaak zijn tassen ook nog in verschillende kleuren leverbaar en je kunt natuurlijk ook zelf de kleur van de bedrukking kiezen. Het resultaat is uiteindelijk een fraaie tas met je promotietekst of afbeelding die voor je reclame maakt. Niet één keer, maar iedere keer weer opnieuw zodra de tas gebruikt wordt.

Verschillende mogelijkheden en functies

Neem eens een kijkje bij de verschillende mogelijkheden. Je zult versteld staan over de vele modellen en kleuren die wij kunnen bieden. Niet alleen de  katoenen tas, de shopper of het rugzakje, maar ook talrijke andere modellen. Sommige zelfs met een zeer chique uitstraling. Of het nu gaat om bedrukte relatiegeschenken, beursmateriaal, business gifts of premiums, bij ons kun je altijd terecht.