• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Multitools
Multitools

Multitool bedrukken? Geef een leuk outdoor geschenk!

Outdoor activiteiten worden steeds meer gewaardeerd en als bedrijf kan je op een hele simpele maar ook subtiele manier dit ondersteunen. Een multitool kan je namelijk makkelijk online bestellen en daarna met jou logo laten bedrukken. Een bedrukte multitool is dan direct de leukste reclame voor jouw bedrijf wat direct een positieve impact geeft. Ook als camping artikel is dit natuurlijk ideaal. Bij Zintuig kan je dit relatiegeschenk snel geleverd krijgen en zorgen we dat je altijd een gratis drukproef krijgt. Op deze manier zie je direct hoe jouw logo op het zwitsers zakmes wordt gedrukt.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Multitool als relatiegeschenk

Een multitool als relatiegeschenk is een uitstekende keuze voor jouw bedrijf, vooral als je doelgroep bestaat uit doe-het-zelvers, avonturiers, of professionals die vaak praktische hulpmiddelen nodig hebben. Het grote voordeel van een multitool is zijn veelzijdigheid, het combineert verschillende gereedschappen in één handige, draagbare eenheid.

Dit maakt het niet alleen een zeer functioneel geschenk, maar ook één dat waarschijnlijk regelmatig gebruikt zal worden, waardoor jouw merk steeds opnieuw onder de aandacht komt.

Multitools variëren van eenvoudige versies met slechts een paar functies tot complexere modellen met een breed scala aan hulpmiddelen, zoals schroevendraaiers, tangen, messen, zaagbladen, flesopeners, en zelfs USB-sticks. Het aanpassen van deze tools met jouw bedrijfslogo of slogan kan op subtiele wijze jouw merk promoten.

Elke keer dat iemand de multitool gebruikt, wordt hij of zij herinnerd aan jouw bedrijf, wat bijdraagt aan merkherkenning en loyaliteit.

Multitool bedrukken bij zintuig 

Daarnaast is een multitool een relatiegeschenk dat aanspreekt op praktisch nut en duurzaamheid. Het kiezen van een kwalitatief hoogwaardige multitool zorgt ervoor dat jouw geschenk lang meegaat en een positieve indruk achterlaat op de ontvanger. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar versterkt ook het imago van jouw bedrijf als een organisatie die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

De multitool is te bedrukken met jou eigen logo. Dat is natuurlijk een goeie promotie voor jou bedrijf. Wij bieden verschillende multitools aan en ook andere tools

Mutitool 

Het geven van een multitool als relatiegeschenk kan vooral effectief zijn in sectoren zoals bouw, techniek, outdoor-activiteiten en evenementenplanning, waar dergelijke tools regelmatig worden gebruikt. Maar zelfs buiten deze sectoren kan een dergelijk praktisch en veelzijdig geschenk zeer gewaardeerd worden.

Het laat zien dat jouw bedrijf nadenkt over de behoeften en de levensstijl van zijn klanten of partners, wat de relatie kan versterken en een blijvende indruk kan achterlaten.