• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Transport & vervoer winnies
Transport & vervoer winnies

Transport en vervoer Winnies!

De altijd leuke Winnies zijn er nu ook in transport en vervoer uitvoering. Maak promotie voor uw bedrijf met deze unieke Winnies die het altijd overal goed doen. Bekijk snel ons aanbod aan verschillende transport en vervoer Winnies. 

Producten

Transport en vervoer winnies bedrukken!

Bent u op zoek naar een persoonlijk en klein en leuk relatiegeschenk? De winnies van Zintuig zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Winnies zijn de look-a-like van de Wuppies. Deze beestjes zijn een waanzinnig promotiemiddel voor uw bedrijf. Heeft uw relatie iets met auto’s, fietsen of vliegtuigen? Kijk eens naar onze transport en vervoer winnies!

 

Winnie vliegtuig of Winnie ballon?

Bij Zintuig.nl bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van de meest uiteenlopende en unieke transport Winnies. Van Winnie bus tot Winnie helikopter, Zintuig heeft de Winnie die u zoekt. Het bolletje en de voetjes zijn er in verschillende kleuren die u aan de hand van onze kleurenkaart zelf naar wens kunt combineren. Dit maakt onze bedrukte winnies uniek en nog persoonlijker.

 

Full colour bedrukking en gemakkelijk bestellen 

Het lint van de winnies is in full colour te bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Plak de bedrukte Winnie op een bureau, kast of computer en uw boodschap komt op een grappige en originele manier bij uw klant of relatie. De Winnies bij Zintuig.nl bestelt u gemakkelijk via de website. Als u de perfecte transport Winnie heeft gevonden kunt u eenvoudig de kosten bereken bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de Winnies bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.