• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Transport & vervoer winnies
Transport & vervoer winnies

Transport en vervoer Winnies!

Ontdek nu de altijd populaire Winnies in thema's van transport en vervoer, perfect voor het promoten van je bedrijf. Deze unieke Winnies zijn een hit in elke setting. Bekijk ons assortiment van transport- en vervoer thema Winnies vandaag nog!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedruk je eigen transport en vervoer Winnies!

Op zoek naar een uniek en klein relatiegeschenk? Zintuig's Winnies komen in een breed scala aan vormen, maten en kleuren. Als look-a-likes van de bekende Wuppies, zijn deze figuurtjes een fantastische manier om je bedrijf te promoten. Of je relatie nu iets heeft met auto's, fietsen of vliegtuigen, onze transport en vervoer Winnies zijn een perfecte keuze.

Kies tussen Winnie vliegtuig of Winnie ballon

Bij Zintuig.nl vind je een uitgebreide selectie van unieke transport winnies, van bus tot helikopter. Je kunt het bolletje en de voetjes in verschillende kleuren kiezen, op basis van onze kleurenkaart, om je Winnies nog persoonlijker en unieker te maken.

Full colour bedrukking en eenvoudig bestellen

Het lint van de Winnies kan in full colour worden bedrukt naar jouw wensen. Zo kun je ze voorzien van je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Plaats de bedrukte Winnie op een bureau, kast of computer om je boodschap op een leuke en originele manier over te brengen. Bestellen doe je eenvoudig via de website van Zintuig.nl. Zodra je de perfecte transport Winnie hebt gekozen, kun je de kosten berekenen voor het gewenste aantal en de bedrukking, en vervolgens je bestelling met een paar klikken afronden. Voor telefonische bestellingen of vragen, staan we altijd klaar om je te helpen.