• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Buttons en speldjes
Buttons en speldjes

Buttons bedrukken?


Laat buttons maken met je eigen logo voor een evenement of een beurs. Kleine aantallen zijn ook mogelijk. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Buttons bedrukken

Buttons en speldjes bedrukken voor branding en meer naamsbekendheid

Er zijn diverse manieren om uw merk beter op de markt te zetten en meer naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u traditionele communicatiemiddelen inzetten om uw bedrijf op de kaart te zetten, maar door de vele drukmogelijkheden van tegenwoordig heeft u nog veel meer manieren om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Laat die folder of poster dit jaar eens achterwege en laat buttons en speldjes bedrukken om de naam van uw bedrijf op creatieve wijze te verspreiden. 

Buttons en speldjes bedrukken voor festivals

De zomer is weer begonnen en dit betekent dat er in de weekenden weer vele festivals georganiseerd worden. Is uw doelgroep op een groot festival te vinden en wilt u hen hier bereiken? Hang dan geen posters op en ga ook niet op het festival staan met een onopvallende stand waar iedereen voorbij loopt, maar kies voor buttons en speldjes laten bedrukken. Bestel bijvoorbeeld buttons en speldjes met een leuke afbeelding of een grappige tekst, laat uw logo klein op de buttons en speldjes plaatsen en deel de producten gratis uit. Door de leuke afbeelding of grappige tekst zal iedereen uw button plaatsen, wat betekent dat u veel bereik heeft met uw creatieve communicatiemiddel. 

Buttons en speldjes bedrukken voor seminars

Niet alleen op festivals, maar ook op seminars kunt u de bedrukte buttons en speldjes gebruiken. Op seminars wordt veel gebruik gemaakt van naamkaartjes en hier kunt u als ondernemer slim op inspelen. Laat naamkaartjes maken voor de mensen van uw bedrijf die naar de bijeenkomst gaan, zet hier een kleine afbeelding van uw logo op en iedereen ziet meten waar uw medewerkers werken. Organiseert u zelf een seminar, bijvoorbeeld om met samenwerkende partijen over een bepaald thema te overleggen, dan kunt u voor iedereen bedrukte buttons en speldjes laten maken. 

Buttons en speldjes laten bedrukken: zo doet u dat

Het is vrij eenvoudig om bedrukte buttons en speldjes te bestellen. Om relatiegeschenken buttons en speldjes te ontvangen, hoeft u namelijk alleen het ontwerp van uw buttons en speldjes in te dienen. Dit betekent dat u aangeeft welke afbeelding (logo) er op de buttons en speldjes moet komen te staan en hoe deze afbeelding gedrukt moet worden, zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan. U wordt op de hoogte gehouden van het drukproces en krijgt in een mum van tijd de bedrukte buttons en speldjes thuis. Zo weet u precies wat er gebeurt en wanneer u uw bestelling kan ontvangen, voor optimale klanttevredenheid. 

Bent u benieuwd welke buttons en speldjes u kunt bedrukken? Bekijk dan ons aanbod voor buttons en speldjes bedrukken.