• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bureauklokken, alarmklokken
Bureauklokken, alarmklokken

Bureauklok voor jouw relaties

Een bureauklok is een altijd handig en gewaardeerd relatiegeschenk. Met deze klok zorg je ervoor dat jouw relaties elke seconde van de dag aan je denken. Kijk hier beneden bij ons uitgebreid assortiment. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bureauklokjes als relatiegeschenken bij Zintuig.nl

Bureauklokjes zijn praktische accessoires voor op kantoor of thuis. Ze zorgen ervoor dat jouw personeel of relaties altijd op tijd zijn. Naast het bijhouden van de tijd, bieden sommige bureauklokjes ook ruimte om pennen of visitekaartjes op te bergen. Bij Zintuig.nl vind je een breed assortiment aan bureauklokjes, waaronder modellen in de vorm van een wiel, klokken in een mahoniehouten standaard, en 360-graden draaiende bureauklokken.

Bedrukken en bestellen van bureauklokjes

De bureauklokjes op Zintuig.nl zijn zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar. Wij bedrukken de klokjes volledig naar jouw wensen, zodat jouw logo of boodschap prominent zichtbaar is. De verschillende klokjes kunnen met verschillende druktechnieken worden bedrukt. Een goed ontworpen en kwalitatief klokje zal eindeloos op het bureau van jouw klant blijven staan, waardoor jouw merk maximale aandacht krijgt. Bestellen kan eenvoudig via de website. Heb je vragen over een product of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.

Bureauklokken en alarmklokken als relatiegeschenken

Bureauklokken en alarmklokken zijn leuke relatiegeschenken voor jouw klanten of werknemers. Zorg ervoor dat jouw relaties nooit meer te laat komen of dat jouw werknemers op tijd op werk verschijnen. Bedruk de bureauklokken en alarmklokken met een ludieke tekst om de aantrekkingskracht van jouw bedrijf te versterken.

Meer informatie over bureauklokken en alarmklokken

De tijd wordt meerdere keren per dag bekeken, waardoor jouw opdruk zeker zal opvallen. Zintuig.nl biedt een ruime keuze aan analoge bureauklokken, LCD-bureauklokken en touch screen klokken. Vraag online een offerte aan of bestel direct. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk.