• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sport - spel - vliegers
Sport - spel - vliegers

Ontdek spellen als relatiegeschenken: eindeloos plezier voor jouw relaties

Ben je op zoek naar een uniek geschenk dat zowel vermakelijk als memorabel is? Overweeg dan een spel bedrukt met jouw bedrijfslogo of tekst. Dit soort geschenken zijn perfect voor zowel jouw relaties als jouw personeel. Je kunt kiezen uit een breed scala aan spellen, zoals klassieke bordspellen zoals schaken, of diverse buitenspellen die perfect zijn voor sociale gelegenheden. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind het perfecte spel voor jouw relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kies een spel als relatiegeschenk voor veel plezier!

Wil je jouw relaties verrassen met een geschenk dat blijvend plezier biedt? Een gepersonaliseerd spel is een fantastische keuze! Of het nu gaat om bordspellen voor gebruik in de kantine of buitenspellen voor vakanties, er is volop keuze. Blader door ons assortiment om het ideale spel te selecteren dat jouw relaties zeker zal bekoren.

Bedrukte spellen voor ontspanning op de werkvloer

Voor wat ontspanning op de werkvloer of thuis, bieden wij verschillende spellen aan die de geest scherp houden en voor ontspanning zorgen. Kies uit denkspellen zoals schaken of backgammon, of misschien een kaartspel of puzzel met jouw logo voor een lichter alternatief. Deze spellen zijn ook ideaal om mee te geven aan medewerkers voor thuisgebruik.

Bedruk een sportspel als actief relatiegeschenk

Zoek je een actiever relatiegeschenk voor buitenactiviteiten, vakanties of als sportartikel? Overweeg dan onze bedrukbare vliegers, frisbees of jeu de boules sets. Deze spellen bieden niet alleen veel plezier maar zijn ook bevorderlijk voor de gezondheid.

Bedrukken en bestellen van jouw relatiegeschenkspellen

Alle spellen kunnen naar wens worden bedrukt, waardoor jouw relaties jou zeker zullen herinneren elke keer dat ze het spel gebruiken. Het bestellen is eenvoudig via onze website Zintuig.nl. Eenmaal het perfecte spel gevonden, kun je gemakkelijk de kosten berekenen voor het gewenste aantal en de bedrukking. Vervolgens is het bestellen slechts een kwestie van een paar klikken. Mocht je liever telefonisch bestellen of heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met jouw keuze.