• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waterman exclusieve pennen
Waterman exclusieve pennen

Waterman exclusieve pennen bedrukken of graveren?

Voor mooie, luxe Waterman pennen ben jij aan het juiste adres. Wil je gratis een voorbeeld van het ontwerp dat je hebt doorgestuurd? dan kan dat. Deze exclusieve pennen kunnen gegraveerd of bedrukt worden.

Stuur gerust een ontwerp door en wij maken er werk van. Voor meer vragen kun je contact met ons opnemen. Naast onze bedrukbare waterman pennen bedrukken wij ook luxe parker pennen


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

De waterman pennen bedrukken, ga voor een luxe uitstraling!

Luxe pennen zijn altijd een mooi cadeau om weg te geven maar ook om te ontvangen. Als je bijvoorbeeld een jubilaris heeft is een gegraveerde waterman een mooie pen om aan je werknemer mee te geven. Het fijne van een luxe pen is dan ook dat je kunt kiezen voor een luxe bedrukking. Deze bedrukking heet lasergravure en zorgt voor een extra dimensie aan je luxe waterman pen. 

Een luxe pen bedrukken

Een luxe pen kan je om verschillende redenen bedrukken. Een waterman pen laat je echter maar om één echte reden bedrukken en dat is en uitspreken van dank. Een waterman pen is zo luxe dat de boodschap heel duidelijk is en de ontvanger niks anders kan dan glimlachen om uw geschenk. Als je deze luxe waterman pennen wilt bedrukken dat adviseren wij je de bedrukkingsmethode lasergravure.

De luxe waterman pen graveren

Mocht je nog nooit gehoord hebben van lasergravure dan adviseren wij je om eens langs te gaan naar onze informatie pagina “druktechnieken”. Hier krijg je specifiek uitleg wat lasergravure inhoud. Lasergravure is een bedrukkingstechniek die alleen op metaal kan worden gedaan. Met behulp van een laser wordt je bedrukking, kleurloos, op je luxe waterman pen gegraveerd. Als je kiest voor het graveren van de waterman pen, kies je voor een luxe bedrukking op een luxe pen. 

Bedrukte waterman pennen vergelijken

Je bent nu nieuwsgierig naar de prijs van de waterman pennen en dat snappen wij. Daarom kun je bij Zintuig geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat je na aanvraag van de offerte nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kun je de prijs voor het bedrukken van de luxe waterman pennen vergelijken met die van andere leveranciers. Wij vragen wel wanneer je een betere prijs heeft gevonden voor het graveren of bedrukken van luxe pen je dit dan aan ons doorgeeft. Wij zullen er dan alles aan doen om de beste prijs te vinden.