• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tablets - smartphones - audio
Tablets - smartphones - audio

Smartphone accessoires

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende smartphone accessoires die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Iedereen beschikt deze dagen over een smartphone, met deze leuke en handige smartphone accessoires heeft u altijd een goed geschenk voor uw relaties. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt het perfecte geschenk voor uw relaties. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Smartphone accessoires bedrukken bij Zintuig.nl

Smartphones en speakers produceren dat geen wat veel mensen erg leuk vinden; namelijk muziek! U heeft bij ons keus uit veel verschillende radio’s smartphone hoesjes en veel meer. Zo hebben wij de doucheradio, heerlijk om de dag mee te beginnen of eindigen en mp3 spelers zijn weer ontzettend handig voor onderweg. Laat de hoesjes  bedrukken om te dienen als een perfect promotiemiddel! Een handig en leuk geschenk, geschikt voor elke medewerker, klant of andere relatie!

 

Laat uw smartphone hoesje bedrukken

Smartphones zijn erg handig en leuk. De meeste mensen gebruiken ze de hele dag voor het luisteren van muziek of het bijhouden van hun sociale media. Zij willen natuurlijk niet dat er iets gebeurt met hun smartphone, en beschermen hem daarom doormiddel van verschillende telefoonhoesjes. Geef uw relaties daarom een telefoonhoesje met bedrukking! Zo wordt bij elk gebruik aan uw opdruk gedacht. Laat u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo op het hoesje bedrukken? Dan zal er zeker een positieve associatie aan uw bedrijf omhoog komen. Ook kunt u een speaker laten bedrukken. Muziek maakt mensen vrolijk, dus ook uw bedrijf als deze met opdruk op de speaker staat! Op Zintuig.nl vindt u een groot aanbod aan verschillende telefoonhoesjes of speakers die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen.

 

Groot geschenk, kleine moeite

Een telefoonhoesje of een speaker is ontzettend leuk om te krijgen. Een speaker bijvoorbeeld behoort tot de wat luxere geschenken. Het is modern en voor iedereen geschikt. Het bestellen van de juiste speaker is zo gebeurt. Online bestellen bij Zintuig.nl spreekt voor zich; maak uw keuze en het bestelproces gaat zo goed als vanzelf!