• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Duurzaam, eco & groen
Duurzaam, eco & groen

Duurzame relatiegeschenken, eco en groen, dat zou je vaker moeten doen!

Zintuig kiest naast haar standaard assortiment ook voor duurzame relatiegeschenken. Wist je dat er zeer veel duurzame alternatieven zijn binnen de wereld van relatiegeschenken? Een pen van karton in plaats van een pen van plastic, een speaker van FSC hout in plaats van metaal, producten met als basis grondstof bamboe of tarwe, en ga zo maar door. De duurzame oplossingen zijn eindeloos. Wist je dat onze drukkerijen en partners veelvuldig werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, daarnaast hebben wij een gedragscode waar wij samen met de branchevereniging op controleren. 

Promotionele producten die vriendelijk zijn voor jou en het milieu!

Recent zijn plastic rietjes en plastic wegwerpbekertjes verboden en dit heeft geleid tot veel meer bewust zijn bij het grote publiek. Om je verder op weg te helpen bij het verminderen van plastic afval, presenteren wij deze grote groep ecologische en duurzame producten. Hierbij gaan wij zo veel mogelijk schadelijke afvalstoffen uit de weg. Je kan kiezen uit veel verschillende materialen, zoals bamboe, biologisch afbreekbaar materiaal, linnen, katoen, suikerriet of producten die gemaakt zijn van gerecycled plastic. Zo zijn er tassen te bedrukken, sport handdoeken, fleecedekens, pennen, en drink flessen van gerecycled plastic.

Al onze goederen worden overigens gedrukt bij drukkerijen die mensen in dienst hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het in- en uitpak werk, sorteren en andere veel voorkomende klussen besteden wij zo min mogelijk uit, en wij produceren het liefst lokaal. De footprint van onze producten is laag. Zo kun je nog steeds reclame en promotie maken op een verantwoorde manier. Juist door gebruik te maken van artikelen in deze groene productgroep laat je zien dat jij ook milieu- en omgevingsbewust bent.

Druktechnieken 

Graveren 

Digitaal printen 

Tampondruk 

Zintuig's duurzame & groene bedrukte relatiegeschenken: Geef je merk een eco-vriendelijke boost

In een wereld waar duurzaamheid en milieu steeds belangrijker worden, biedt Zintuig jou de kans om een stap vooruit te zetten. Met onze selectie van duurzame, groene en eco-vriendelijke relatiegeschenken kun je niet alleen je merk promoten, maar ook een positieve impact maken.

Relatiegeschenken die Een Verhaal Vertellen, kies uit een breed scala aan milieuvriendelijke producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook een verhaal vertellen over je toewijding aan een betere planeet:

Herbruikbare producten: Verminder afval met onze duurzame drinkflessen, bamboe bekers en herbruikbare boodschappentassen. Elk van deze items helpt bij het verminderen van wegwerpplastic en straalt een milieubewuste boodschap uit.

Groene kantoorartikelen: Laat je kantoor de groene revolutie omarmen met bamboe pennen, notitieboekjes van gerecycled materiaal en andere duurzame kantoorbenodigdheden.

Energiebesparende gadgets: Onze solar powerbanks en andere energie-efficiënte gadgets zijn perfecte relatiegeschenken voor de tech-savvy eco-bewuste ontvanger.

Waarom kiezen voor Zintuig's duurzame relatiegeschenken? Kwaliteit ontmoet duurzaamheid: Onze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van de hoogste kwaliteit. Zo kun je er zeker van zijn dat je merk op de best mogelijke manier wordt vertegenwoordigd.

Maak een statement: In een tijd waar consumenten en partners steeds bewuster worden van milieukwesties, laat je met deze producten zien dat je merk zich inzet voor duurzame verandering. 

Neem de duurzame stap vooruit

Met Zintuig aan je zijde, kies je niet alleen voor prachtige relatiegeschenken, maar ook voor een groenere en duurzamere toekomst. Zet je merk in de schijnwerpers terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Interesse in onze eco-vriendelijke producten? Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een groenere toekomst.