• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Linialen
Linialen

### Linialen bedrukken


Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende maten linialen, van 30 cm, 20 cm, tot 15 cm, die volledig bedrukt kunnen worden volgens jouw wensen. Met deze bedrukte linialen heb je een uitstekend geschenk in handen voor jouw relaties en personeel. Bekijk het aanbod hieronder en ontdek de mogelijkheden. Bij Zintuig.nl kun je alle soorten kopen en laten bedrukken. Bedrukte linialen zijn namelijk zeer populair en bieden een unieke manier om jouw merk te promoten.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Linialen bedrukken

Origineel relatiegeschenk nodig?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de beste producten voor je klanten. Je klant die op zoek is naar een origineel en kwalitatief goed relatiegeschenk dat bovendien nuttig is. Aan een relatiegeschenk wordt tegenwoordig hoge eisen gesteld: het moet van een goede kwaliteit zijn, snel leverbaar en vooral een hoge attentiewaarde hebben. Je hoopt dat het bij de klant een zogeheten ‘wauw’- reactie teweeg brengt. Met onze online relatiegeschenken op zintuig.nl vindt je een zeer uitgebreid assortiment van geschenken die je relaties met plezier zullen willen ontvangen.

Een liniaal is in vele bedrijfstakken goed te gebruiken

Wat dacht je van een bedrukte liniaal kopen? Stel, je bent ondernemer in de zakelijke of kantoorbranche. Je personeel heeft dan standaard een liniaal tot de beschikking. Hoe leuk is het dan, dat hierop je logo en merk of slogan staat vermeld? Klanten die je bedrijf bezoeken zullen zo’n origineel bedrukte liniaal zeker in het oog springen. Je personeel is dan uiteraard graag bereid zo’n liniaal te schenken. Mooi toch, ongemerkt zal je naamsbekendheid weer een beetje toenemen. Maar het is als relatiegeschenk in meerdere branches geschikt. Denk eens aan een onderwijsinstelling. Je leerlingen zullen een uniek bedrukte liniaal als geschenk zeker kunnen waarderen, en dan kun je het gelijk eens hebben over de juiste spelling. Want is het linialen of linealen? Als je een bedrijf in de bouwsector heeft, dan is een liniaal zeker een hulpmiddel dat veel gebruikt wordt. 

Groot assortiment linialen zijn te kopen, ook voor meerdere toepassingen

Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment meetlatten om te kopen en laten bedrukken. Voor elke toepassing is bij ons een geschikte liniaal te vinden. Zo vindt je bij ons de standaard uitvoering in lengtes van 10 cm tot en met 30 cm. Handzaam en gemaakt van stevig kunststof. Wij hebben linealen in 15, 20, en 30 cm. Daarnaast hebben we linialen die ook voor een andere toepassing gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld een liniaal in combinatie met een loepfunctie, gradenmeter, bladwijzer of met geïntegreerde balpen en touch tip. De mogelijkheden zijn legio. Snuffel eens op onze site en overtuig je van de mogelijkheden die wij bieden.

Ontdek ons veelzijdige aanbod en neem vrijblijvend contact op

Je relatiegeschenk bestellen bij zintuig.nl biedt vele voordelen. Zo kun je bij ons bestellen zonder account, krijg je een gratis drukproef en snelle levering. En heb je toch nog vragen over het plaatsen van een bestelling of de levering ervan? Geen probleem. Ons team van deskundigen staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Bovendien kun je bij ons ook gebruikmaken van de gratis chatfunctie. Zo krijg je gelijk antwoord en kun je direct je bestelling afronden. Kortom, neem eens vrijblijvend contact op. 


Wij gaan voor een 100% tevredenheidsgarantie, omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent.