• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Karabijnhaken
Karabijnhaken

Karabijnhaken bedrukken

Met een karabijnhaak verlies je je sleutels niet meer tijdens een avontuurlijk tripje. Deze haken zitten stevig vast en zorgen ervoor dat de sleutelhangers vast blijven zitten. Sommige karabijnhaken zijn voorzien van een kompas, zo vinden je relaties altijd de weg terug naar jouw. Bekijk hieronder snel het aanbod karabijnhaken en vindt de perfecte haak voor jouw relaties. 

Producten

Karabijnhaken bij Zintuig relatiegeschenken

Met de karabijnhaken sleutelhanger heeft u altijd een stevige sleutelhanger die wel tegen een stootje kan. Karabijnhaken zijn sleutelringen die stevig dicht blijven. U kunt bijvoorbeeld uw sleutelbos aan deze karabijnhaken vastmaken zodat u deze niet meer snel verliest.  Er zijn ook karabijnhaken sleutelhangers die beschikken over een kompas. Zo kunt u altijd de weg terug naar huis vinden. 

Houd u van avontuur? Met de karabijnhaken sleutelhanger heeft u altijd een stevige sleutelhanger die wel tegen een stootje kan. Er zijn ook karabijnhaken sleutelhangers die beschikken over een kompas. Zo kunt u altijd de weg terug naar huis vinden. Raakt u vaak uw sleutels kwijt? Met de karabijnhaken sleutelhanger is die kans minimaal.


Karabijnhaken met opdruk

Op deze sleutelhanger is er altijd ruimte voor een opdruk. Bedrukking is dus geen probleem, alle karabijnhaken kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Deze sleutelhanger is daarom ook uiterst geschikt als relatiegeschenk. De verschillende karabijnhaken zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bedrukken. Zintuig is speciaal op zoek gegaan naar de beste karabijnhaken en heeft voor u een speciale selectie gemaakt. Deze sleutelhanger is beschikbaar in verschillende soorten kleuren. Zo kunt u altijd de kleur kiezen die het best bij u past.


Eenvoudig bestellen

De karabijnhaken zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u de perfecte karabijnhaak of sleutelhanger heeft gevonden, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.