• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luciferdoosje bedrukken
Luciferdoosje bedrukken

Luciferdoosjes bedrukken?

Dat kan natuurlijk bij Zintuig. Luciferdoosjes bedrukt met je eigen logo zijn leuke geschenken om uit te delen of om in je bedrijf te hebben. Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Luciferdoosjes bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Heb je al vele bedrukbare producten overwogen maar kun je het juiste product niet vinden? Heb je wel eens gedacht aan het bedrukken van lucifers of aanstekers?

Luciferdoosjes bedrukken

Heb je wel eens overwogen om luciferdoosjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo? Luciferdoosjes bedrukken zijn goedkoop en hebben een relatief groot bedrukbaar oppervlak waardoor je logo goed te zien is. Veel promotionele artikelen zijn vaak nutteloos en zullen snel door mensen weggegooid worden. Bij luciferdoosjes is dit niet het geval, iedereen gebruikt lucifers. 

Aanstekers bedrukken

Een aansteker heeft veelal dezelfde voordelen als lucifers. Iedereen gebruikt aanstekers, in de winter voor de openhaard, kaarsen en vuurwerk. In de zomer voor de barbecue. Het voordeel van een aansteker is natuurlijk dat deze langer mee gaat dan lucifers.

Zintuig relatiegeschenken

Bij Zintuig relatiegeschenken kun je lucifers en aanstekers laten bedrukken. Zij zijn specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Er zijn vele honderden opties waar je uit kunt kiezen die allemaal online te bekijken zijn. Alles is duidelijk en overzichtelijk op de website geordend en je komt niet voor verrassingen te staan. Als je de reviews leest op www.zintuig.nl zul je de positieve ervaringen van klanten die je zijn voorgegaan lezen. Afgezien van de vele opties en de goede kwaliteit van alle producten biedt Zintuig relatiegeschenken ook nog eens de laagste prijsgarantie. Twijfel niet en bestel nu je bedrukte aanstekers of lucifers op www.zintuig.nl

Niet alleen relatiegeschenken

Je kunt lucifers en aanstekers natuurlijk laten bedrukken als relatiegeschenk maar ook voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een bruiloft, het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om de gasten een bedankje te geven. Het is wel zo prettig als je gasten iets krijgen wat bruikbaar is en niet meteen weggegooid wordt. Lucifers of een aansteker met de namen van het bruidspaar zijn dan een leuk en goedkoop idee. Verder kun je denken aan een belangrijke verjaardag. Wordt je bijvoorbeeld 50 en geef je een feest, geef je gasten dan een mooie bedrukte aansteker. Je vindt het allemaal op www.zintuig.nl