• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco tassen en rugzakken
Eco tassen en rugzakken

Eco tassen en rugzakken laten bedrukken?

Zoek je naar hippe tassen die daarnaast ook aan het milieu denken? Dan ben je hier bij het juiste adres. Wil je ecologische tassen laten bedrukken en van tevoren zien hoe jou logo erop komt te staan?

 

Dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je. Voor leuke duurzame tassen staan wij voor je klaar!

Wij bieden ook duurzame electronica aan. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Eco tassen bedrukken als relatiegeschenk bij Zintuig.nl

Bedrukte eco tassen zijn uitstekende weggevers voor veel verschillende evenementen. Door het weggeven van herbruikbare draagtassen, kunnen mensen helpen afval te verminderen dat wordt veroorzaakt door wegwerptasjes die maar 1 keer worden gebruikt. Eco draagtassen zijn ideaal voor het dragen van boeken, boodschappen, kleding en nog veel meer. Geef je relaties een ecologische draagtas en laat je relaties weten dat je bedrijf om het milieu geeft!

Onze ecologische draagtassen om te bedrukken

Wij bieden een grote selectie milieuvriendelijke draagtassen die zijn gemaakt van organisch katoen, evenals een grote selectie van herbruikbare gerecyclede tassen, allemaal gemaakt van gerecycleerde materialen zoals gerecyclede plastic flessen.Een kleine greep uit ons assortiment:

Eco rugzak bedrukken

Fruitzakken in veel verschillende materialen

Non-woven tassen in veel verschillende kleuren

Katoenen tassen laten bedrukken

Papierentassen

Eco tas bedrukken

Vilten rugzakken

Eco tas laten bedrukken

Laat je relaties en de potentële klanten zien dat je om het milieu geeft en geef een ecologische tas als relatiegeschenk. Al onze tassen kunnen worden voorzien van je bedrijfslogo of je boodschap. 

Wij maken voor een digitale drukproef waardoor je kunt zien hoe het product eruit komt te zien en kan goedkeuren. Zo voorkomen wij dat er misdrukken worden gemaakt waardoor de schade aan het milieu beperkt blijft. 

Eco tassen voor duurzaam gewinkel

ECO tassen in de kijker

Winkelen is een integraal onderdeel geworden van onze maatschappij, echt iedereen doet het. Juist daarom is het belang van een stevige en functionele draagtas bij het shoppen niet te onderschatten. Bij het gebruik van een gewone shopping tas komt helaas veel overbodige vervuiling kijken, vaak te wijten aan de verspilling die ermee gepaard gaat. Gelukkig kun je door aankoop van een ecologische tas zelf je steentje bijdragen om het milieu te beschermen en duurzamer te shoppen. Zo wordt winkelen niet enkel een plezier voor je, maar daarbij ook nog eens goed voor de natuur. Naast ons aanbod aan ecologische tassen kun je deze bij aankoop ook laten bedrukken met een logo, naam of tekening naar keuze, niets beter dan een duurzame en gepersonaliseerde draagtas!

De voordelen van ecologische tassen

Ecologische tassen ook wel ECO tassen bieden heel wat voordelen in vergelijking tot gewone winkeltassen. Terwijl gewone tassen rapper verslijten en bijdragen tot de vervuiling van de planeet, kun je met ecologische tassen een heel eindje weg terwijl je ook nog eens milieubewust te werk gaat. Er zijn verschillende soorten ecologische tassen die handig, duurzaam en stijlvol en zijn en waarmee je daarbovenop guilt-free en aangenaam kan shoppen.

Non-woven shopper, perfect voor een héle dag winkelen

Deze ecologische tas is de perfecte metgezel voor een lang dagje shoppen. Ondanks zijn gewicht van slechts 40 gram biedt deze tas toch veel stevigheid en met zijn lange schouderbanden is hij gemakkelijk te dragen als je er een namiddag op uit wilt. We bieden je een heel gamma aan modieuze nonwoven shoppers aan in verschillende kleuren, van ivoor tot turquoise. 

Gerecycleerde tassen voor wie écht milieuvriendelijk is

Gerecycleerde tassen bieden je precies wat je zoekt in een duurzaam product, het maken van deze tassen gebeurt volledig met oud materiaal waardoor jij je steentje bijdraagt aan het behouden van het milieu én je krijgt er een functionele, handige en stijlvolle tas bij. Om het nog beter te maken zijn deze tassen afgewerkt met een handige sluiting met drukknoop om er zeker van te zijn dat je onderweg niets verliest. Een veilige en leuke dag shoppen verzekerd.