• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koffers en trolleys
Koffers en trolleys

Trolleys en koffers bedrukken, super leuk!

Bent je op zoek naar een leuk alternatief voor relatiegeschenken, dan ben je bij zintuig aan het juiste adres. Met een koffer en trolley spring je er net even bovenuit en geef je net even een andere touche aan je relatiegeschenken. Een aangename verrassing voor je klant, die dit geschenk absoluut zal waarderen. Daarbij heb je ook nog eens de mogelijkheid om de koffers volledig te bedrukken aan de hand van jouw wensen. Bekijk het volledige aanbod koffers hieronder, en vindt de perfecte voor je relaties. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Laat een koffer bedrukken voor beurzen en evenementen!

Een bedrukte koffer is niet alleen praktisch, maar ook een uitstekende manier om je merk te promoten. Ze zijn ideaal voor gebruik als give-away tijdens vakantiebeurzen of als extraatje bij het boeken van een reis. Een reiskoffer met jouw logo bedrukt zal je naamsbekendheid wereldwijd vergroten, aangezien deze overal ter wereld wordt meegenomen.

Verschillende soorten koffers en trolleys in ons assortiment

We bieden een breed scala aan koffers aan, variërend in kleur, grootte en materiaal, waardoor je altijd een model vindt dat past bij jouw behoeften en budget. Onze collectie omvat onder andere:

  • Hardcovertrolleys
  • Laptoptrolleys
  • Opvouwbare trolleys
  • Aluminium koffers
  • Reiskoffers
  • Zakelijke trolleys

Deze items zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en kunnen in kleine aantallen worden besteld. Met onze staffelkortingen wordt het alleen maar voordeliger.

Bedrukken van koffers en trolleys

Je kunt koffers volledig naar wens laten personaliseren. Lever je logo of persoonlijke boodschap aan, en wij zorgen voor een digitale drukproef zodat je precies weet hoe de bedrukking eruit zal zien. Afhankelijk van het materiaal van de koffer gebruiken we verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, transferdruk en gravering om de beste kwaliteit te garanderen.

Snelle levering van bedrukte koffers en trolleys!

Zodra je de digitale drukproef goedkeurt, starten we met het bedrukken. Bedrukte koffers en trolleys worden binnen 7 tot 10 werkdagen geleverd. Heb je ze sneller nodig of wil je onbedrukte modellen? Dat kan ook, met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Neem contact met ons op bij strakke deadlines, zodat we de planning indien nodig kunnen aanpassen of een passend alternatief kunnen bieden.

E-mail: sales@zintuig.nl

Telefoon: +31(0)35-6956000

Chat: Zopimchat op onze website