• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Visitekaarthouders
Visitekaarthouders

Visitekaarthouders voor je personeel en relaties

Met een visitekaarthouder blijven de visitekaartjes altijd netjes voor het moment dat je ze nodig hebt. Als je het logo van je bedrijf op de visitekaarthouder laat drukken, zal zowel jij als je personeel extra opvallen bij potentiële klanten en relaties. Je kunt visitekaarthouders kopen en wij maken altijd een gratis digitaal voorbeeld zodat je zeker weet dat ze er mooi uitzien.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Visitekaarthouders bij Zintuig.nl

Een visitekaartje is vaak de eerste indruk die je achterlaat. Deze kaartjes worden met zorg ontworpen en samengesteld. Ze worden gegeven aan mensen en potentiële klanten als een herinnering en contactinformatie. Iedereen wil natuurlijk dat hun kaartjes er mooi en onbeschadigd uitzien op het moment van overhandigen, dit zorgt voor een betere indruk. Met een visitekaarthouder kun je gemakkelijk je visitekaartjes meenemen zonder dat ze beschadigen of buigen. Om die reden vormen visitekaarthouders van leer, chroom, ijzer, magnetisch of RVS het perfecte geschenk.

Visitekaarthouders bedrukken en bestellen

Om ervoor te zorgen dat je relaties je niet vergeten, kun je ervoor kiezen om de visitekaarthouders te laten bedrukken. Ook kun je visitekaarthouders voor je eigen personeel laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. De verschillende kaarthouders kunnen via een opdruk of een lasergravure bedrukt worden, wat zorgt voor een luxe uitstraling van de visitekaarthouder. Als je de perfecte visitekaarthouder voor je relaties of personeel hebt gevonden, kun je deze gemakkelijk bestellen op de website. Je kunt berekenen wat de kosten zijn van de visitekaarthouder met of zonder opdruk. Als je vragen hebt of advies wilt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Visitekaarthouders als relatiegeschenk

Bedrukte visitekaarthouders van aluminium of kunststof met je eigen tekst. Naast visitekaartmapjes zijn er ook houders te vinden voor een creditcard of rijbewijs.

Bekijk onze artikelen in deze productgroep en vraag online een offerte aan. Voordat je gaat kopen, kun je een digitaal voorbeeld krijgen van ons. Hiermee kun je van tevoren zien wat het eindresultaat zal zijn, zodat je zeker tevreden bent.