• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Visitekaarthouders
Visitekaarthouders

Visitekaarthouders voor uw personeel en relaties

met een visitekaarthouder blijven de visitekaartjes altijd mooi voor het moment dat het nodig is. Met een logo van Uw bedrijf gedrukt op de visitekaart houder zal U en Uw personeel extra opvallen bij mogelijke klanten en relaties. Een visitekaarthouder kopen kan, en wij maken zoals altijd een gratis digitaal voorbeeld zodat U zeker weet dat ze er mooi uit zien. 

Producten

Visitekaarthouders bij Zintuig.nl

Een visitekaartje is vaak een indruk die u achter laat. De kaartjes zijn vaak met veel zorg ontworpen en samengesteld. Ze worden aan mensen en potentiele klanten gegeven als een herinnering en contactinformatie. Iedereen wilt natuurlijk dat de kaartjes er mooi en recht uitzien op het moment dat ze weggegeven worden, dit zorgt voor een betere indruk. Met een visitekaarthouders kunt u gemakkelijk de visitekaartje meenemen op pad, zonder dat deze beschadigen of buigen. Om die rede vormen visitekaarthouders van leer, chroom, ijzer, magnetisch of RVS een perfect geschenk. 


Visitekaarthouders bedrukken en bestellen

Om ervoor te zorgen dat uw relaties u niet zullen vergeten, kunt u er voor kiezen om de visitekaarthouders te laten bedrukken. Ook kunt u visitekaarthouders voor uw eigen personeel laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De verschillende kaarthouders kunnen doormiddel van een opdruk of doormiddel van laser gravure bedrukt worden. Dit zorgt voor een luxe uitstraling van de visitekaarthouder. Als u de perfecte visitekaart houder voor uw relaties of personeel heeft gevonden kunt u deze gemakkelijk bestellen op de website. U kunt berekenen wat de kosten zijn van de visitekaarthouder met of zonder opdruk. Als u vragen heeft of advies verlangt kunt u gerust contact opnemen. ******************************************************************************************************************


Visitekaarthouders als relatiegeschenk

Bedrukte visitekaarthouders van aluminium of kunststof met uw eigen bedrukte tekst. Naast visitekaart mapjes zijn er ook houders te vinden voor een creditcard of rijbewijs.


Bekijk onze artikelen in deze productgroep en vraag online een offerte aan. Voordat U gaat kopen, is het mogelijk om een digitaal voorbeeld te krijgen van ons. Hiermee kunt U vantevoren zien wat het eindresultaat zal zijn, zodat U zeker tevreden bent.