• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Thermosfles bedrukken
Thermosfles bedrukken

Thermosflessen bedrukken

Thermosflessen met een opdruk of gravure. Een slim idee als je wilt dat je logo lang en veelvuldig onder de aandacht is van de doelgroep.  Gebruikers van een goede thermosfles zien je opdruk keer op keer, tijdens een gezellig dagje weg, in de file, onderweg naar werk in de trein of gewoon in het keukenkastje waar je bedrukte thermosfles bewaard wordt.

Wij bedrukken, graveren en tamponeren thermosflessen in alle soorten en maten, zo staat je logo er altijd strak op. Een lange levensduur gegarandeerd. Graag maken we een drukproef voor je, dan zie je wat het wordt voordat we gaan drukken. Kies voor Zintuig, dan kiezen wij voor jou! 

Producten

Waarom een thermosfles bedrukken?

Waarom een thermosfles bedrukken? Het bedrukken van een thermosfles met je logo is een populaire manier om je merk te promoten. Dit kan worden gedaan door het aanbrengen van het logo op de buitenkant van de fles met behulp van zeefdruk, transferdruk of tampondruk. Het is ook mogelijk om een logo te graveren of te etsen in het metaal van de fles voor een duurzamere branding. Een thermosfles van zekere kwaliteit zal een trotse drager zijn van je boodschap en straalt betrokkenheid en kwaliteit uit van het merk.

De lange levensduur van een bedrukte thermosfles is een groot voordeel!

De gemiddelde levensduur van een bedrukte thermosfles hangt af van verschillende factoren, zoals het merk van de fles, het materiaal waarvan de fles is gemaakt, hoe goed de fles wordt onderhouden en hoe vaak de fles wordt gebruikt. Over het algemeen gaan thermosflessen van goede kwaliteit lang mee, soms wel tientallen jaren.

Het bedrukken van de fles kan de levensduur niet direct beïnvloeden, aangezien de bedrukking wordt gedaan op de buitenkant van de fles en de binnenkant niet wordt aangetast. Echter, als de bedrukking van slechte kwaliteit is of als de fles niet goed wordt behandeld, kan de bedrukking na verloop van tijd vervagen of afslijten.

Om de levensduur van een bedrukte thermosfles te verlengen, is het belangrijk om de fles goed te onderhouden. Dit betekent dat de fles regelmatig moet worden schoongemaakt en dat de fles niet moet worden blootgesteld aan extreme temperaturen, zoals bevriezing of oververhitting. Daarnaast is het belangrijk om de fles niet te laten vallen of te stoten, omdat dit de isolatielaag kan beschadigen en de fles minder effectief kan maken in het vasthouden van de temperatuur.

Over het algemeen is een bedrukte thermosfles een zeer duurzaam en langdurig relatiegeschenk dat de ontvanger nog jarenlang kan gebruiken.

Hoe werkt een thermosfles ?

Een bedrukbare thermosfles is ontworpen om dranken warm of koud te houden voor langere tijd. De fles bestaat uit twee wanden die parallel aan elkaar lopen en gescheiden zijn door een vacuüm. Dit vacuüm creëert een isolatielaag die de warmteoverdracht van de binnenkant van de fles naar de buitenkant minimaliseert. Dit betekent dat de warmte of koude van de inhoud van de fles behouden blijft, zelfs als deze gedurende langere tijd wordt bewaard.

De binnenwand van een thermosfles is meestal gemaakt van glas of roestvrij staal, terwijl de buitenwand meestal van metaal is gemaakt. De buitenkant is meestal bedekt met een beschermende coating om krassen en beschadigingen te voorkomen. Sommige thermosflessen hebben ook een extra isolatielaag tussen de twee wanden om de isolatie nog verder te verbeteren.

Het deksel van een thermosfles is ook belangrijk voor de isolatie van de inhoud. Het deksel is meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als de buitenkant van de fles en heeft een afsluitbaar mechanisme om ervoor te zorgen dat er geen warmteoverdracht plaatsvindt tussen de binnen en buitenkant van de fles. Sommige deksels zijn ook voorzien van een extra isolatielaag om de warmteoverdracht te minimaliseren en de inhoud langer warm te houden.