• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pillendoosjes
Pillendoosjes

Pillendoosje bedrukken

Een pillendoosjes bedrukken is een mooi geschenk voor in de zorg.

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Op maat gemaakte pillendoosjes en pillendoosjes bedrukken zijn een geweldige manier om je merk te verbinden met het welzijn van anderen. Je kan eenvoudig je logo of boodschap toevoegen op het doosje. Dergelijke items worden dagelijks gebruikt en houden je merk in het oog.

 

Producten

Hoewel er promotieartikelen zijn die elk bedrijf zou moeten hebben, is het artikel pillendoosjes bedrukken speciaal. Als je je in de reis-, farmaceutische of gezondheids- en welzijnssector bevindt, kan een bedrukt pillendoosje ideaal zijn. Maar ook als je je in een andere branche bevindt, kan je hier gebruik van maken als het relevant is waar je bedrijf voor staat.

Promotie met op maat gemaakte pillendoosjes

Je kan bedrukte pillendoosjes op veel verschillende marketing manieren inzetten. Je kan ze gebruiken voor:

  • Giveaway op evenementen en beurzen, is altijd een leuk en nuttig geschenk
  • Nieuwe klant geschenken, zo wordt een nieuwe klant een vast klant
  • Herstel klantrelaties, zo wordt je weer on top off mind bij lost business klanten
  • Zakelijk geschenk voor rond de feestdagen


Laat je merk zien!

Hoe je ook kiest om bedrukte pillendoosjes te gebruiken, er zijn een paar belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden. Spreekt het item aan voor jouw bedrijf of is het relevant voor de kernwaarden hiervan? Als je pillendoosjes bedrukken schenkt dat deze je bedrijfswaarde weerspiegelt, verbind je mensen om de juiste reden met je merk en bedrijf.

Wanneer je besluit je bestelling te plaatsen voor bedrukte pillendoosjes bij Zintuig.nl, zijn er een aantal punten waarmee je rekening moet houden.


Hoe groot wil je dat je logo of boodschap verschijnt? Niet elk pillendoosje heeft dezelfde printruimte. Wat is je budget en hoeveel zou je dus willen uitgeven? De prijs is afhankelijk van de kwaliteit van het product, de complexiteit van het ontwerp, het aantal en de bedrukking


Wil je zien hoe je logo eruit komt te zien op de pillendoosjes bedrukken? Wij zijn hier om te helpen en maken graag een digitaal voorstel voor je als je ons logo stuurt. Neem contact met ons op via de website, zintuig.nl of telefoon 035-6956000 voor meer hulp en ideeën voor geweldige promotieprojecten.