• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fruit met opdruk
Fruit met opdruk

Fruit bedrukken met tekst of logo?


Wil je eens wat anders om mee op te vallen.  Denk dan aan bedrukt fruit.
De fruit kan bedrukt worden met eetbare inkt of er kan een stickertje op geplakt worden.
Van te voren zien hoe uw artikel er uit komt te zien, dat kan.

Wij maken gratis een digitaal voorbeeld zodat je zeker weet dat het eindresultaat je bevalt.

Producten

De toekomst van groenten en fruit

In deze wereld waar veel aandacht besteedt wordt aan het milieu is het raar om te zien dat bijna alle groente en fruit verpakt zijn in plastic. Jaarlijks heeft een huishouden ongeveer 25 kilo verpakkings afval  dit is een immens aantal. Sinds kort is er echter een manier gevonden om groente en fruit van een merk en informatie te voorzien zonder daar plastic voor te gebruiken.

In Nederland is het nog niet veel voorkomend, maar een Zweedse supermarkt keten verkoopt op dit moment al zoete aardappelen en avocado’s die bedrukt zijn met informatie in plaats van verpakt in het plastic.

Er werden al voor langere tijden experimenten uitgevoerd met bedrukking op groente en fruit zonder dat het invloed had op de houdbaarheid, smaak en de structuur. Kort geleden is echter een manier gevonden waarbij de groente en fruit bedrukt kunnen worden. 

Hoe worden ze bedrukt?

Met deze nieuwe techniek worden de groente en fruit bedrukt door middel van lasertechnieken. Met licht wordt de tekst in de schil van het stuk fruit of groente gebrand. Dit proces zorgt niet voor een smaakverschil en dringt ook niet door naar binnen, het blijft op de schil. Naast een bedrukking met lasertechniek kan groente en fruit ook bedrukt worden met een eetbare witte inkt.

Deze inkt is natuurlijk niet schadelijk voor jou en voor het product. Met deze druktechnieken kan er informatie gegeven worden op het fruit of de groente zelf, zonder dat hier een plastic verpakking voor nodig is. 

Wat kan er bedrukt worden?

Elke soort groente en fruit kan bedrukt worden met een van deze technieken. Bijna elk soort groente of fruit kan bedrukt worden met allebei de technieken. Met deze druktechnieken kan er informatie de benodigde informatie op de groente of fruit bedrukt worden.

Je kunt bedrukte groente en fruit natuurlijk ook gebruiken om je merk of boodschap te promoten. De groente en fruit kunnen ook bedrukt worden met een persoonlijke tekst of met je bedrijfslogo. 

Groente en fruit met deze innovatieve bedrukking zijn vanaf nu te verkrijgen bij Zintuig.nl. Hier is een groot aanbod aan groente en fruit van Hollandse bodem. Vers van het land zijn er producten zoals komkommer, Elstar, Granny Smith en Red Delicious appels, paprika’s en mango’s. De producten worden speciaal voor je bedrukt en geleverd via een speciaal transport. Met deze producten kun jij op je event, beurs of bijeenkomst een groene boodschap echt kracht bijzetten.