• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Keycords / Lanyards
Keycords / Lanyards

Keycords bedrukken

Een keycord, ook wel lanyard genoemd, is een perfect geschenk voor je relaties. Tijdens een beurs of event kan je de toegangsbewijzen van je gasten uitdelen aan je eigen keycord. Daarnaast kunnen deze keycords gebruikt worden om sleutels of toegangspasjes bij de hand te dragen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan keycords en vindt de perfecte keycord voor je relaties.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een keycord als relatiegeschenk

De keycord of een lanyard is een perfect relatiegeschenk voor je werknemers of relaties. Zij kunnen deze dragen op beurzen of festivals. Ze worden gebruikt om een toegangsbewijs of sleutels bij de hand te houden. De relatie zal je relatiegeschenk waarderen, terwijl zij je bedrijf promoten. De keycord is steeds meer in trek. Soms ontstaat er zelfs een verzamelings hype. Bestel je unieke keycord bij Zintuig en zorg voor een trend!

Keycord of lanyard met je logo of tekst

De keycord is er in veel varianten en kleuren. Zintuig geeft je de mogelijkheid om de keycords direct uit voorraad bestellen en dit met je eigen opdruk. Je kunt de keycord bijvoorbeeld bedrukken met je eigen bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Daarnaast leveren wij ook custom made sleutelhanger keycords. Kies de breedte, de kleur en accessoires en stel zelf je keycord samen.


Eenvoudig bestellen

De keycords zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als je het perfecte keycord heeft gevonden, dan kun je op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De keycord ondergaat hevige ontwikkelingen. Waar 10 jaar geleden de keycord nog niet eens bestond, verandert de keycord nu continu van vorm. De eerste keycord was niet meer dan een touwtje. Nu gebruiken festivals als Pinkpop en Awakenings het relatiegeschenk om de bezoekers meer bij het merk te betrekken.


Waarom werkt de keycord zo goed?

De meningen hierover zijn verdeeld. Echter de cijfers zeggen genoeg. De keycord wordt massaal ingekocht door bedrijven die zijn klanten of werknemers dichter bij het merk willen houden of betrekken. Het werkt goed omdat de optie van bedrukking van de keycord altijd aanwezig is. Zo is de bedrijfsnaam of slogan van een bedrijf goed zichtbaar. Tevens is de keycord een relatief goedkoop relatiegeschenk. Voor 500 bedrukte keycords van 15 mm breed betaal je niet meer dan € 745,- Bovendien is de keycord makkelijk om te gebruiken en weg te geven. Maak je eigen keycord! Unieke relatiegeschenken staan garant voor succes!