• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Baseballcaps
Baseballcaps

Baseball caps bedrukken

Ontdek ons uitgebreide assortiment baseballcaps die je kunt personaliseren naar jouw wensen. Deze baseballcaps zijn perfect voor promoties of als relatiegeschenken, waarbij elke cap kan worden bedrukt met jouw logo of een aangepast ontwerp. Blader door onze collectie en vind de ideale baseball cap voor jouw bedrijf.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Caps bedrukken als persoonlijk cadeau?

Wat is er leuker dan een gepersonaliseerd cadeau voor een vriend zijn verjaardag? Bijna iedereen geniet van een geschenk dat speciaal voor hen is gemaakt. Dit geldt ook voor bedrijven; een gepersonaliseerd relatiegeschenk, zoals een bedrukte cap met jouw logo, maakt altijd een sterkere indruk dan een standaard cadeau.

Gebruik bedrukte caps als reclamemiddel

Heb je er ooit aan gedacht om caps te bedrukken en te gebruiken als reclamemiddel? Geef bedrukte caps aan je medewerkers of bekenden om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Elk moment dat iemand jouw bedrukte cap draagt, wordt jouw bedrijfsnaam gezien door een breed publiek. Dit is een efficiënte manier om jouw zichtbaarheid aanzienlijk te verhogen.

Is het bedrukken van caps duur?

Het laten bedrukken van caps is verrassend betaalbaar, zeker in vergelijking met traditionele reclame methoden. Het kost soms zelfs minder dan €0,50 per cap. Stel je voor dat je 1.000 caps besteld voor slechts €500,-. Dit is een voordelige manier om jouw bedrijf te promoten, vooral vergeleken met dure advertenties zoals op televisie.

Bestel jouw bedrukte caps nu!

Als je jouw bedrijf voordelig wilt promoten, wacht dan niet langer. Bestel nu jouw bedrukte caps en begin met het verspreiden van jouw merknaam op een kosteneffectieve manier.

Baseballcaps kopen bij Zintuig relatiegeschenken

Kies voor op maat gemaakte baseballcaps bij Zintuig. Personaliseer jouw caps geheel naar jouw voorkeur voor een uniek relatiegeschenk dat ideaal is voor sportteams of verenigingen, vooral tijdens kampioenschappen!

Relatiegeschenken op maat!

Bij Zintuig vind je een breed scala aan baseballcaps, van katoenen exemplaren tot caps met bijzondere details. Deze kunnen zowel tijdens werk als in de vrije tijd worden gedragen, waardoor jouw bedrijfslogo altijd in het zicht is. Bij Zintuig zorgen we ervoor dat jouw caps origineel en uniek zijn – niets is te moeilijk!