• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Baseballcaps
Baseballcaps

Baseballcaps bedrukken

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende baseballcaps. Deze baseball caps zijn hartstikke leuk om cadeau te doen of in te zetten tijdens een promotie. De verschillende baseballcaps die u vindt in het assortiment van Zintuig zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk het aanbod hieronder en vindt de perfecte baseballcap voor uw bedrijf. 

Producten

Caps bedrukken?

Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerd cadeau voor een vriend zijn verjaardag? Bijna iedereen vindt het wel leuk om iets te krijgen dat speciaal voor hem is gemaakt, of is aangepast en dus een cadeau is dat echt bij hem past. Hetzelfde geldt eigenlijk voor bedrijven, als u een relatiegeschenk geeft aan een bedrijf is het veel beter en leuker om dit gepersonaliseerd te doen. Zo kan u bijvoorbeeld een logo toevoegen. In de meeste gevallen geeft u als relatiegeschenk iets van een pen of een ander standaard cadeau, maar heeft u er wel eens aan gedacht om een bedrukte cap te kopen?

Bedrukte caps kopen als reclame middel?

Waar u misschien ook nog niet aan heeft gedacht is het bedrukken van caps om ze te gebruiken als reclame middel. U kunt bedrukte caps geven aan mensen die voor u werken of aan mensen die u kent om de naamsbekendheid van uw bedrijf enorm te vergroten. Het enige dat u hoeft te doen is de  ** cap te bedrukken met een logo en uw bedrijfsnaam ** en/of website. Iedere keer dat de mensen uw bedrukte pet dragen en over straat lopen, of misschien zelfs naar een evenement gaan, zien veel verschillende mensen de door u bedrukte pet. Al deze mensen zien de naam van uw bedrijf staan waardoor de naamsbekendheid enorm snel kan groeien.

Caps bedrukken duur?

Het voordeel van het laten bedrukken van caps is dat het niet duur is. Zeker niet vergeleken met meer traditionele manieren van adverteren. Zo kan één bedrukte cap soms zelfs minder kosten dan €0,50. Als u er dan 1.000 besteld kost u dat maar €500,-. Als u dit vergelijkt met andere vormen van adverteren voor naamsbekendheid, zoals tv, bent u heel erg goedkoop uit. Daarnaast is het zo dat dit veel minder vaan door mensen gezien kan worden. Zolang meerdere mensen uw bedrukte caps dragen vergroot u uw naamsbekendheid, ongeacht waar in de wereld dit is. Een tv reclame is éénmalig en alleen de mensen die op dat specifieke moment kijken leren uw bedrijf kennen. 

Bedrukte caps bestellen?

Dus als u op een goedkope manier uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen moet u niet langer wachten en nu een aantal ** bedrukte caps bestellen **. 

3-1-2017

*********************************************************************

Baseballcaps kopen bij Zintuig relatiegeschenken

Koop uw op maat gemaakte baseballcaps bij Zintuig. Wij passen de baseball caps aan naar uw wensen. Zo kunt u altijd een persoonlijke baseballcap kopen en heeft u altijd een uniek relatiegeschenk! Een bedrukte baseballcap is een fantastisch relatiegeschenk voor een vereniging. Denk aan een kampioenschap van uw team!

 

Relatiegeschenken voor u op maat!

Zintuig biedt een breed scala aan baseballcaps. Wilt u katoenen baseballcaps kopen? Of heeft u meer oog voor detail? In het assortiment hebben allemaal verschillende soorten baseballcaps. Deze caps kunnen gedragen worden op het werk of in de vrije tijd.  Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klant of relatie een baseballcap met uw bedrijfslogo draagt terwijl zij tegelijkertijd uw bedrijf promoten! Zintuig relatiegeschenken vindt het belangrijk dat uw petten en caps origineel en uniek zijn. Niks is dus te moeilijk alles kan! Koop uw baseballcaps bij Zintuig!