• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Boekenleggers
Boekenleggers

Boekenleggers bedrukken

Iedereen leest wel eens een boek, dan is een boekenleggen onmisbaar. Verras je relaties of personeel met een handige boekenlegger die voorzien is van je eigen logo. Bekijk hieronder snel het aanbod en laat je verassen door de mogelijkheden.

Producten

Geef een boekenlegger weg als relatiegeschenk!

De boekenlegger is een oud, maar toch leuk relatiegeschenk voor uw klanten of werknemers. Heel Nederland leest boeken, en een boekenlegger is daar toch een onmisbaar item. De verschillende boekenleggers bij Zintuig.nl kunt u helemaal persoonlijk maken. Kies een leuke kleur en opdruk voor uw boekenlegger, en blijf in de gedachten van uw relaties. Onderscheidt u ten opzichte van de concurrentie met uw eigen boekenleggers. 

 

Bedrukken en bestellen van de boekenleggers

De verschillende boekenleggers bedrukt u bij Zintuig tegen hele scherpe prijzen. Wij adviseren u ook om de boekenleggers te voorzien van uw bedrijfslogo of een tekst. Dit omdat uw dan langer in de gedachte blijft van de klant. Als u de perfecte boekenlegger heeft gevonden kunt u op de website eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de boekenleggers bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.