• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - felle kleuren
USB sticks - felle kleuren

USB sticks met felle kleuren bedrukken?

Wil jij een toffe usb-stick waar je veel kleuren opties kan kiezen? Dan ben jij hier bij het juiste adres. Wij hebben gepersonaliseerde usb-sticks met vele kleuren. Heb jij een ontwerp wat jij wilt laten bedrukken op de usb stick, dan kun jij gerust je ontwerp doorsturen naar ons.

Wij maken gratis een digitaal ontwerp naar wens. Naast onze bedrukbare goedkope USB sticks, bedrukken wij ook leuke USB hubs

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Jouw logo op een USB? Daarmee trek je de aandacht!

Een goede relatie met zakenpartners en/of je werknemers is erg belangrijk voor je bedrijf en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons kun je terecht voor unieke relatiegeschenken met je eigen logo. Wie houdt er nu niet van een presentje, vooral als het ook nuttig en bruikbaar is? Juist nu, in het digitale tijdperk waarin we leven, is een memory stick een erg belangrijke gadget voor werknemers, maar ook voor fotografen, studenten en scholieren. Al ons werk moet tegenwoordig digitaal aangeleverd worden en wat is nu handiger dan een mooie USB-stick om al die belangrijke informatie op te slaan? Door het kleine formaat is het praktisch en komt jouw logo of bedrijfsnaam elke keer tevoorschijn bij gebruik! Ideaal dus.

Onze USB-sticks

Bij promotie is het van groot belang dat de huisstijl van je bedrijf goed terug te zien is in de relatiegeschenken. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan USB-sticks in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kun je altijd een mooie USB-stick vinden die past bij de uitstraling van je bedrijf. Zo hebben we strakke USB-sticks in de vorm van een creditcard, met full-color bedrukking. Erg handig door de vorm en het formaat waardoor de stick gemakkelijk mee te nemen is en dus veelvuldig te gebruiken. Ben je meer op zoek naar een speelser design, dan is de Keyflash USB wellicht iets voor jou. Deze memorystick in de vorm van een sleutel is in verschillende vrolijke kleuren te bestellen. Naast deze twee designs kun je op onze website nog vele andere soorten terugvinden.

Jouw eigen logo of bedrijfsnaam bedrukt op de USB-sticks

De USB-sticks kunnen voorzien worden van jouw eigen logo of bedrijfsnaam. We beheersen verschillende druktechnieken en zullen dan ook samen met jou kijken naar de mogelijkheden en wat het beste bij jouw organisatie past. Zo kunnen de sticks full-color bedrukt worden, dan heb je een prachtig en doeltreffend promotieartikel!

Bedruk jouw USB-sticks direct!

Verblijd je klanten, relaties, werknemers of studenten met een mooie en handige USB-stick met jouw eigen logo. Voordelig, snel en betrouwbaar.

Kijk gauw op onze pagina 'USB-sticks bedrukken' voor ons brede assortiment en bestel direct!