• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Drinkflessen bedrukken
Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken wij in alle soorten en maten, en in alle materialen van bamboe tot gerecycled plastic. Heeft jouw bedrijf de behoefte om vaak en veel onder de aandacht te komen van je klanten Dan is een drinkfles een heel goed idee. Omdat de laatste tijd het gebruik van wegwerp drink flesjes heel erg onder druk staat omdat het milieubelastend is, is een drinkfles die je vaker kan gebruiken een heel goed alternatief.
Wil je een drinkfles met een zeer robuuste uitstraling dan is metaal een goed materiaal om aan te denken.
Wat goedkoper is een drinkfles van plastic of gerecycled plastic.
Of je kan denken aan een ecologische uitstraling door gebruik te maken van drinkflessen van suikerriet zoals de biobottle.
Producten

Bedrukbare drinkflessen 

Vaak wordt de bedrukbare drinkflessen uitgegeven tijdens de grote evenementen zoals beurzen op sportwedstrijden. Super slim dus omdat moment te pakken en je marketing boodschap onder de aandacht te brengen. Het fijne van een bedrukte drinkfles is ook dat het een hele erg lange tijd meegaat. Wie heeft niet meerdere drinkflessen in zijn huishouden, die gaan van hand tot hand door het hele gezin.

Zo zijn er sportbidons met een opdruk voor de sport wedstrijden, en gewone drinkflessen voor het tripje naar de markt. Het is eigenlijk gek want mijn oma die kon zonder problemen de hele dag naar de markt met alleen maar een plastic tasje, maar tegenwoordig moet er altijd een fles water mee.

Waterflessen bedrukken 

Waterflessen bedrukken, drie jaar geleden was dat nog het wegwerp plastic flesje maar dat is nu vervangen door de Dopper of door een van de vele anderen drinkflessen. En zo is er ook een hele nieuwe dragen gekomen van reclameboodschappen want een onbedrukt flesje water zie je bijna niet. Ook niet gek want en bedrukt flesje water krijg je als relatiegeschenk, terwijl hetzelfde flesje water ook in de winkel te koop is.

Natuurlijk kiest iedereen voor de gratis variant. Voor elke soort logo is wel een bedrukt waterflesje te vinden, zou zijn waterflesjes met een vierkant stukje waarop je perfect en vierkant logootje drukken, of zijn er druktechnieken ontstaan die rondom de fles gaan. Zo kan je een etiket helemaal full colour drukken en op een fles plakken of direct op de fles drukken door middel van rondzeefdruk techniek.

Drinkflessen bedrukken met eigen logo

Metalen drinkflessen en bidons gaan extreem lang mee! Handig is dan om te kiezen voor een druktechniek die ook zo lang meegaat en waardoor het logo niet vervaagt, die druktechniek heet lasergraveren daarbij gaat de opdruk niet óp het oppervlak maar in het oppervlak. En omdat er dus niks op zit kan er ook niks af! Voor veel drink flessen gebruiken bij de rondzeefdruk methode die zoals het woord al zegt rondom de fles gehad. Zo kan je lekker geld je logo erop knallen en duidelijk in beeld komen bij je klanten.

Wil je regelmatig bij je klanten in beeld komen tijdens sport dan is de bekende sport bidon en heel erg goed alternatief, let dan even op het formaat van de bidon want niet alle bidons passen in het houdertje van de racefiets. Het is maar een tip!