• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Puntenslijpers
Puntenslijpers

Puntenslijper bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl kun je eenvoudig puntenslijpers bestellen en laten bedrukken met jouw logo, afbeelding of bedrijfsnaam. Blader door ons uitgebreide assortiment en kies het perfecte model dat past bij jouw promotionele behoeften. Een puntenslijper is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen. Elke keer dat iemand de puntenslijper gebruikt, komt jouw logo weer in beeld.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Puntenslijpers als relatiegeschenk

Puntenslijpers zijn ideaal als relatiegeschenk en zijn bovendien zeer voordelig. Vooral in sectoren zoals onderwijs en design, waar nog veel met potloden wordt gewerkt, is een puntenslijper een gewaardeerd geschenk. Geef ze aan klanten, studenten of medewerkers en maak op een slimme manier reclame voor je bedrijf.

Puntenslijper bedrukken en bestellen

Op Zintuig.nl kun je jouw puntenslijpers geheel naar wens laten bedrukken. Of je nu kiest voor een logo, een tekst of een andere opdruk, we helpen je graag om het perfecte ontwerp te creëren. Je kunt gemakkelijk de kosten berekenen op onze website, of je nu kiest voor bedrukte of onbedrukte puntenslijpers. Bestel ze eenvoudig online, en als je hulp nodig hebt of advies wilt, staan we altijd voor je klaar.

Ontdek onze puntenslijpers

Of je nu kiest voor onze spiked of tipped modellen, elk type puntenslijper biedt uitstekende mogelijkheden om bedrukt te worden. Ze zijn ideaal om op een subtiele manier jouw merk te promoten bij elke keer dat ze worden gebruikt. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog jouw bedrukte puntenslijpers bij Zintuig.nl!