• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bierglazen
Bierglazen

Bierglazen bedrukken

Geef je relaties of personeel een bieglas met je bedrijfslogo erop. Bierglazen worden regelmatig gebruikt en vormen hierdoor een uitstekend geschenk. Telkens als het bierglas gebruikt wordt, zal de gebruiker herinnerd worden aan jouw bedrijf. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod aan bierglazen die bedrukt kunnen worden met je eigen logo!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bierglazen en bierpullen bedrukken als relatiegeschenk!

Voor bierglazen en bierpullen met een persoonlijke boodschap ben je bij Zintuig aan het juiste adres. In deze relatiegeschenken categorie is de keuze groot. Door het grote aanbod in verschillende materialen en afmetingen vind je gemakkelijk wat je zoekt – een fluitje van een cent. Bierglazen bedrukken is een uitstekende toevoeging aan je onderneming. Een bedrukt bierglas of bierpul is een fantastisch relatiegeschenk!

Bierpullen of een bierglas op maat gemaakt!

Bij Zintuig leveren we zowel bedrukte als onbedrukte bierglazen en bierpullen. Jouw logo of tekst blijft goed op het bierglas zitten. Stel je voor: jouw hele bedrijf zit op de vrijdagmiddagborrel een biertje te drinken uit je bedrukte bierglazen. Het relatiegeschenk is ook geschikt voor je relaties. Zo biedt een bierglas jou meerdere voordelen. Een bierglas of bierpul is altijd welkom! Kijk bij de afbeeldingen, er zit voor iedereen wat tussen.