• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Spiegels
Spiegels

Spiegels bedrukken voor je relaties

Met een spiegel geeft je jerelaties een geschenk waarmee zij voor de dag kunnen komen. Spiegel met kam, make-up spiegel, sleutelhanger spiegel, wij hebben het allemaal, en ook bedrukbaar, zodat je jouw logo erop kunt zetten voor dat extra beetje promotie en naamsbekendheid.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Spiegels als relatiegeschenk!

Iedereen is gecharmeerd van een prachtige spiegel. Het is een artikel dat bij bijna elke vrouw wel aanwezig is in hun handtas. Maar niet alleen bij vrouwen gebruiken geregeld een spiegel, ook mannen hebben op reis vaak een spiegeltje in hun toilettas zitten. Doordat de spiegels gemakkelijk opgevouwen kunnen worden kunnen ze zonder moeite meegenomen op reis. 

Spiegel bedrukken

Bij Zintuig.nl is het mogelijk om de spiegels te bedrukken met je logo of tekst. De spiegels worden aan de buitenkant bedrukt. Als de spiegel opgevouwen in de tas zit, dan is het logo goed zichtbaar voor de gebruiker van de spiegel. Door de bedrukking zorg jij ervoor dat je in de gedachte blijft van je relaties. 

Eenvoudig bestellen

Bij Zintuig.nl kun je de perfecte spiegel gemakkelijk bestellen. Op de website kun je de kosten berekenen voor de gewenste spiegel met, of zonder opdruk. Vervolgens kun je de spiegel eenvoudig bestellen. Bestel je liever telefonisch, of heb je help of advies nodig? neem dan gerust contact op. 

Spiegels zijn leuks als relatiegeschenk!

Iedereen is gecharmeerd van een prachtige spiegel. Bij Zintuig bestel jij je spiegels voor je relaties. Het is mogelijk om de spiegels te bedrukken met een logo of een afbeelding. Zintuig heeft een breed aanbod aan spiegels en andere relatiegeschenken. Bekijk het aanbod en beslis direct!

Bedrukte spiegels: klasse en stijl

Spiegels hebben een bepaalde charme. Zorg ervoor dat je deze uitstraling behoudt voor je relatiegeschenk. Wanneer je zich bewust van bent, zult je zeker slagen met je relatiegeschenk. Iedereen wilt waardering! Dat toon je aan met je relatiegeschenk.